Следва

Да или Не на мъж с дамска чанта

NOW UNLIMITED или London Dress Code в 21-ви век според дизайнерите Боян Петрушевски и Йелена Кесич

Днес официално слагаме началото на есента. След изтощителните, но прекрасни модни седмици, последният ден в...

All fashion преди 12 години

Днес официално слагаме началото на есента. След изтощителните, но прекрасни модни седмици, последният ден в Париж беше вчера, се връщаме отново в настоящето, за да търсим идеалното палто от камилска вълна, коженото яке за всеки ден или ботите на висок ток за идващата бяла зима.

И у нас модните партита в духа на световните шоута приключиха с последното, пето представяне на ревю-пърформанса London Dress Code миналата седмица.

След като обиколихме с машината на времето няколко десетилетия, шоуто този път приземи в настоящето с колекцията NOW UNLIMITED, създадена от лейбъла NULLA (Йелена Кесич и Боян Петрушевски).

Спиралата на пътешествието с Beefeater London Dress Code започна със суинга и 60-те, мина през седемдесетарския пънк и глем рок, потопи ни в на 80-те, после в леко старомодните 90-те и стигна своя връх, представяйки първото десетилетие на 21-ви век.



35-те модела на Йелена и Боян бяха представени с готин пърформанс в три последователни теми: улицата и нейният ‘casual look’, градината, където сенките стават по-дълбоки и растенията имат призрачни очертания, и кралството на играта и размяна на ролите, защото в съвременния свят на илюзиите няма установени принципи - всичко е позволено.

Част от десените в колекцията на NULLA са авторски, което най-много ни впечатли. Като акцент в изпълнението са специално разработените принтове с елементи в червено и синьо, характерни за Лондон и за Beefeater, както и ползването на висококачествени материи и нестандартни детайли.

Класически цветови комбинации са поднесени по неочакван начин - бяло, червено, тъмносиньо, черно, златно и сиво. От любимото брит каре до фитуристични декоративни пера – всеки от 35-те различни модела дава усещане за индивидуалност и неповторим стил.



Кулминацията на ревюто беше уникална модна интерпретация на ‘краля и кралицата’ - окъпани в злато и с неизменните лондонски символи на миналото и бъдещето – Тауъра и небостъргача „Геркин“ от лондонското сити. (Виж в галерията горе).

BritSpotting DJ Team
взривиха залата, побрала над 1000 души, със съвременно брит звучене и създадоха настроение за танци в стил Jessie Jay, Roisin Murphy и La Roux.

Ще ни липсва тази Лондонска емоция, признаваме!
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.