Trend Report: На голо и през есента

Въпреки че, по улиците на Париж, Лондон, Милано и Ню Йорк по време на седмиците на модата редакторите вече подносиха пухкави палта,

Въпреки че, по улиците на Париж, Лондон, Милано и Ню Йорк по време на седмиците на модата редакторите вече подносиха пухкавите си палта, под тях красивите дами са с най-изрязаните си летни рокли. Забелязвайки това няма начин да не откриеш, че много от тях носят и топове с дълбоко изрязани отстрани.

Така се открива една от най-сексапилните части от женското тяло, а как да я използваш зависи само от въображението и смелостта. Не е лоша идеята да носиш топа си на голо, но не го препоръчваме за работна среда, по-скоро за парти или вечеря с приятели. Отгоре разбира се можеш да сложиш сако, жилетка, пончо, кожено яке или пуловер.

Разбира се, по сутиен е най-правилното решение – тук препоръчваме изчистен модел в телесен или черен цвят, който да не се натрапва. Или пък модел с дантела или много цветен принт за по-силно впечатление.

Ако целта ти е по-умерен сексапил сложи топ отдолу, за който важат същите правила като при сутиена. В галерията  събрахме достатъчно „порядъчни” идеи за да си много секси, без да е грозно и прекалено, само избери своята. 

 

Коментари: 1

M
Miss_arrogance (2011/10/07 / 02:44)
Идеята е супер, макар че ако се доверяваме само на снимките, не изглежда така. Нито една не беше секси. А иначе да се носи кожено яке върху потник не препоръчвам, защото ставате целите вода отдолу.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia