Следва

ГОРЕЩО: Armani вече и с онлайн бутик

Trend Report: Питонът е новият леопард

Този студен сезон леопардът се отказва от короната си в модното царство и я отстъпва на питона, който се превръща в новия доминиращ принт за есента и зимата.

All fashion преди 12 години

Този студен сезон леопардът се отказва от короната си в модното животинско царство и я отстъпва на питона, който се превръща в новия доминиращ принт за есента и зимата.

Политиката на модно управление на змийския принт не се различава от тази на леопардовата краска до преди година. Наблюдава се почти абсолютен монополизъм по всякакви видове аксесоари като започнем от чантата, обувките, коланите, очилата, шаловете и украшенията за глава. Естествено, го виждаме и по дрехите, като вратът ни настръхва при вида на палтата на Chloe от кожа от питон.

Колкото до законите за носенето му, те също напомнят леопардовите. Принтът на питон някак отива на всичко, може би заради почти неутралните бежово и кафяво, в които е най-разпространен. Така че, го комбинирай спокойно както в едноцветни сетове, така и в магии от принт и цветове. Също като предшественика си той внася много лукс, ето защо го харесваме най-много в casual аутфити или в тези, заети от мъжкия гардероб.

Потърси малко вдъхновени по-горе, а след това тръгвай на лов.

Разбира се, ако все още пазиш стария си леопардов клъч, не го прибирай за поколенията, защото песента му все още не е изпята. Мелодията ще се носи от модните ветрове поне до края на тази зима.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.