Следва

Колекцията на Ralph Lauren в страхотни черно-бели кадри

Великолепна сесия с Кат Хесен в мексиканския Вог

Кат Хесен е просто великолепна в тази толкова есенна сесия на мексиканския Vogue/Октомври 2011, снимана в стила...

All fashion преди 12 години

Кат Хесен е просто великолепна в тази толкова есенна сесия на мексиканския Vogue/Октомври 2011, снимана в стила на 50-те от Александър Нюман. Гледайки сесията, дело на известната Vanessa Bellugeon, и издържана класически като филм ноар, ни се прииска да зарежем всичко и да хукнем към гардероба, за да вадим всичко с подобно звучене.

Женствените ансамбли, часто от които от актуалните колекции на Burberry Prorsum, Yves Saint Laurent и Marc Jacobs, съдържат като правило дълъг шлифер или манто, пола молив и копринена риза, но и емблематични за толкова модерната отново следвоенна епоха аксесоари като очила с кръгли рамки, чорапи, воалетки, та дори и брошка високо на панделата на блузата.

Най-любими остават квадратните чанти, разбира се, категоричен must-have за този сезон. Червилото, ноктите, косата, погледа на Кат, всички те разказват история. Всъщност са започнали да разказват история, която ние, съзерцаващите, да довършим. Голям, истински майсторлък.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.