Следва

Раница за $39 000 на сестрите Олсън се разпродава като топъл хляб

Директно от Париж. Пълната колекция Giambattista Valli пролет-лято 2012

Приказният момент в модата ще бъде силно застъпен следващия сезон. Видяхме не една и две колекции за феи, принцеси и всякакви приказни героини...

All fashion преди 12 години

Приказният момент в модата ще бъде силно застъпен следващия сезон. Видяхме не една и две колекции за феи, принцеси и всякакви приказни героини.

Дрехите на Giambattista Valli за пролет-лято 2012 не правят изключение от това правило. Неговите момичета обаче напомнят на небесни създания потопени в облаци и слънчева светлина, които от време на време слизат на земята за сафари разходки на високи токове от кожа от питон.

Дизайнерът споделя, че е кроил дрехите, както би структурирал мебели, така че, на преден план са изведени квадратните силуети,  всичко това се случва по много нежен начин чрез прозрачни, ефирни и блестящи материи и накрая колекцията оставя чувство не за сериозност, а за лекота.

Освен питон сред дрехите видяхме и зеброва шарка, а цветовете са предимно бяло, златисто, жълто, оранжево и розово - все бонбонени цветове. Джамбатиста каза, че се е опитал да създаде колекция, която мъжете да искат да изядат. Мислиш ли, че се е справил?
 

More All fashion