Следва

We love: Sandro есен-зима 2011

Колекциите есен-зима 2011 на Blumarine и Blugirl вече в бутик Astella

Вместо ароматната компания на горещо кафе, предлагаме този следобед ти и приятелките ти да се погрижите за есенно-зимния си гардероб...

All fashion преди 12 години

Вместо ароматната компания на горещо кафе, предлагаме този следобед ти и приятелките ти да се погрижите за есенно-зимния си гардероб и да се потопите в уютната атмосфера и топлите цветове на колекциите есен-зима 2011 на Blumarine и Blugirl, които ще откриете в бутик Astella.

Колекциите на двата лейбъла са всичко, което тялото ти може да иска в един есенен ден. Дрехите са меки и приятни на допир, съставени предимно от вълна, готови да понесат всяка минусова температура. Цветовете са пастелни и топли – нюанси на бежово и кафяво, също и зелено, сиво, черно. Към тях марките добавят и една малка гама от ярки цветове за свежест, а ние откровено се влюбихме в рокля от вълна, рязана с лазер, в лилаво. Последният метод е една от иновациите в колекцията на Blumarine. Рязани с лазер рокли, поли и палта с изчистени прави кройки, за които всеки класически гардероб може да мечтае.

Разбира се няма как да пропуснем принтовете, защото и този сезон не може без тях. В колекциите на Blumarine и Blugirl  откриваме блузи и жилетки в любимото леопардово, както и топове в принт с ключове, панделки и пискюли. По дрехите не липсват и детайли, които, без да се натрапват позволяват, както да добавиш аксесоари като колани и бижута, така и да си ги спестиш без риск. Освен богата и тържествена дантела, виждаме камъни, перли, ципове, къдри, кожа с косъм и лицева кожа.



Да обърнем внимание и на самите дрехи. Първо, разнообазието е наистина голяма. Фините материи са прекроени в класически силуети, които са прекрасни както сами по себе си, така и в комбинации с всичко, или почти,  в гардероба ни. Blumarine наблягат на роклите с А-кройки, толкова изчистени, че дори придобиват леко спортен вид.
Представяме си ги чудесно съчетани с парка и гумени ботуши. В същото време, добавиш ли към тях обувка с деколте или бота с връзки на висок, тънък ток, всичко се променя и те вече са готови за прекрасни първи впечатления по бизнес срещи и официални събития.

Дрехите са красиви, класически и скъпи, време е и ти да се докоснеш до колекцията, както направихме ние.
Галерията е по-горе. Ние обаче препоръчваме да отидеш и да опиташ мекотата на вълната на място. Всякак си е по-друто.
Адресът на бутик Astella е бул. Витоша 68, тел./факс: + 359 2 980 41 96, а работното време: от 10.00 до 20.00 ч., а само в неделя - от 10.00 до 6.

More All fashion