Следва

Моделът Морфология на Николай Божилов вече е в магазините на Triumph в България

Директно от Париж. Пълната колекция на Chloe пролет-лято 2012

Клеър Уайт Келър замени Хана МакГибън като главен дизайнер на Chloe, след като след ревюто есен-зима 2011 лейбъла отказа

All fashion преди 12 години

Клеър Уайт Келър замени Хана МакГибън като главен дизайнер на Chloe, след като след ревюто есен-зима 2011 лейбълът отказа да преподпише договора на дотогавашния главен дизайнер. Казват, че Ханна е била по-успешна от предшественика си Пауло Мелим Андерсон, но така и не се е докоснала до магията на Фиби Файло. Нека видим какви са шансовете на новото момиче?

Историята на Келър минава за дълго през Pringle of Scotland, където тя свърши чудесна работа, докосвайки се до душата на кашмирената компания. Предизвикателството за нея в Chloe ще бъде отговорът на въпроса, към кои корени да се завърне – към тези на Файло или тези на Кагерфелд.

Дизайнерът показа красива, спокойна колекция, без излишни рискове. Самата Келър я описва като „течна, женствена, но и малко момчешка,” което тя постига с много плисета, форми с А-линии, основни цветове и дълги панталони. Основният момент в колекцията бяха плисираните рокли, дълги до под коляното, с колан на ханша.

Не бихме я определили нито като най-очарователната, нито като разочарование. Общо взето дизайнерът постигна чувството на очакване у зрителя към това, което ще покаже следващия сезон. Дано най-доброто да предстои.
 

More All fashion