Следва

Ти би ли се облякла така?

Какво е общото между Мис Пиги и модата

Свикнали сме да свързваме куклата-прасе предимно с филмовата й кариера и това ще продължи след премиерата на най-новия филм от поредицата на The Muppet Show...

All fashion преди 12 години

Свикнали сме да свързваме куклата-прасе предимно с филмовата й кариера и това ще продължи след премиерата на най-новия филм от поредицата на The Muppet Show. Именно заради него обаче звездата й ще заблести по-силно и в още едно небе – това на модата.

В новия си филм Мис Пиги изпълнява ролята на редакторa на френския Vogue, което не само помага на индустрията, заинтересована от закръглени модели, но и поддържа чувството й за хумор, което като че ли напоследък е на заден план в модата.

Предстоящата филмова премиера е подкрепена от множество модни появи на куклата, включително по време на събитието на Fashion’s Night Out в бутика на Opening Ceremony, с които мъпетите създадоха съвместна колекция. Преди седмица ти разказахме, че Мис Пиги ще бъде лицето на новата кампания на козметичния гигант M.A.C, което със сигурност нямаме търпение да видим, но до тогава можеш да се насладиш на последните й снимки за сп. InStyle. В броя тя демонстрира специални дизайни на Jason Wu, Prabal Gurung и Brian Atwood.

“Не исках да обличам Мис Пиги в нищо, което би претъпило ярката й личност, за това използвах семпла, класическа дреха в неутрален цвят,” разказва Гурунг. “Нейните хумор, пищност и жизнерадост ме вдъхновиха да създам фина рокля от пера, която само подчертава чувстеността й,” добавя и Джейсън Ву.

Ние намираме Мис Пиги за очарователно сладка и наистина забавна, затова вече очакваме с интерес ролята й на моден редактор във Vogue.
 

More from View Sofia

More All fashion