Дизайнери за следене: MARINA

Марина Гергова стартира лейбъла си MARINA, базиран в британската столица, през 2010, за да създава любимите топове и рокли с изчистени кройки, направени от коприна...

Марина Гергова стартира лейбъла си MARINA, базиран в британската столица, през 2010, за да създава любимите топове и рокли с изчистени кройки, направени от коприна.

Дебютната й колекция за сезон есен-зима 2011 е съставена от класически, изчистени силуети, ушити така, че да бъдат едновременно функционални и много лесни за комбиниране. MARINA се отличава с високо качество на използваните материи и дрехи, които лесно се комбинират с други брандове и аксесоари за чудесен личен стил.

Коментари: 3

K
Kristina Largova (2011/10/26 / 16:29)
@Gers - защото са изявени инглиш спикъри )))))
N
Nia (2011/10/24 / 15:28)
Не бих си купила толкова семпли модели за подобни цени. Ако си правя нещо истински "custom made" би било бяла копринена риза, по мой размер, естествени перли за копчета и ръчни декоративни шевове...и пак би ми излязла поне наполовина от представените. Но, предполагам, г-ца Гергова не се оплаква от липса на клиенти, затова надали ще съжалява особено, че няма да ме спечели за свой такъв. :)
G
Gers (2011/10/21 / 17:34)
Прелестни са! И все пак, "айтеми"?! Защо пък не "артикули"? :)

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.