Следва

Последните цветя на лятото

Б като Библия - Б като Блог

След тази снимка не ти ли се иска да изкупиш всички пуловери на света?!

All fashion преди 12 години

Направи си сам кръпки по ръкавите

Да си отрежеш малко кожа в кръг и след това да я зашиеш най-небрежно на лактите на ръкавите си не е най-голямата философия на света, но пък е готина идея за студен неангажиран следобед.

Колко лесно всички се случва можеш да погледнеш на снимката по-горе, а колко страхотен е резултат - под тези букви.via because i'm addicted

Магдалена и пуловерътСлед тази снимка не ти ли се иска да изкупиш всички пуловери на света?! Едва ли за страхотния кадър е виновен само пуловера, със сигурност и красивата Магдалена Фраковяк е допринесла много, както и фотографите Claudia Knoepfel и Stefan Indlekofer, които са я снимали за ноемврийския брой на Vogue Paris, но все пак си мислим, че с един подобен бял приятел в гардероба зимата ще се превърне в любимия ни сезон.

via studded hearts

Суичър и прозрачен топДа наметнеш суичъра си върху елегантен и секси аутфит вече не е невъзможна идея. Кристин Сентенера, модният редактор на Harper's Bazaar Australia, на чийто стил се възхищаваме отдавна, го е показала чудесно.

Sofia Street Style също попадна на подобна идея преди няколко дни, можеш да я видиш тук.

via StockholmStreetStyle

Какво можеш да направиш с една мъжка риза...

 

Във видеото има поне 5 начина да преобразиш ризата на гаджето си в рокля, пола или секси топ и всичките са страхотни. Всичко се получават без игла и конец, а просто с малко фантазия и сръчност.

via OutsaPop

Не точно шкаф за обувкиВ никакъв случай не изхвърляй стария бюфет на баба, особено ако е толкова красив. Знаем, че си далеч от мисълта да наредиш в него сервизи, затова защо не изложиш на показ любимите си обувки. Все пак в килера е тъмно, студено и никой не ги вижда, а тук ще получат вниманието, което заслужават.

Освен това малко разнообразие никога не вреди на интериора у дома.

via because i'm addicted

All White EverythingВсичко в бяло е новата ни есенна мания, а снимката по-горе ясно обяснява защо.

Бихме и добавили обувки в телесен цвят, чанта с косъм или от питон и чифт слънчеви очила.

via afterDRK

 

More All fashion