Следва

Ново във ViewSofia Shop: жилетка до ръба на ботуша

We love: COS есен-зима 2011

Не веднъж сме ти споменавали шведската марка COS, която е по-високият клас линия от групата на H&M и която тайно боготворим...

All fashion преди 12 години

Не веднъж сме ти споменавали шведската марка COS, която е по-високият клас линия от групата на H&M и която тайно боготворим. Последното, с което ни зарадваха е есенно-зимната колекция за 2011. В галерията по-горе можеш да разгледаш сетовете както от дамския, така и от мъжкия каталог.

И двете колекции са изградени от семпли кройки в натурални цветове, характерни за марката, единствените "витамини" в нея "инжектират" портокалово оранжевите палта и пуловери. Общо взето никакви изненади. COS все така прилежно се придържа към концепцията си на basic лейбъл, с висококачествени дрехи в силуети, които ще ти служат вярно цял живот.

Ние се влюбихме веднага във всичко в оранжево, в асиметричната бежова рокля и всички палта. Колкото до мъжките неща, те са всичко, от което има нужда гардероба му.

COS нямат магазини у нас, а най-близките са в Мюнхен и Франкфурт. Иначе можеш да пазаруваш и онлайн, но доставка до Бългрия отново няма, все пак може да надникнеш в сайта им за достъпните държави, може би имаш познати някъде.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.