Следва

Ново във ViewSofia Shop: Сезонът на пухеното палто

We Love: Парти за 40-тия рожден ден на Mulberry

Тази година лейбълът за луксозни кожени изделия Mulberry навърши 40 години и ги отпразнува с приказно парти...

Fashion преди 12 години

Тази година лейбълът за луксозни кожени изделия Mulberry навърши 40 години и ги отпразнува с приказно парти, за което съжаляваме, че не получихме покана.

40 е долу горе възрастта, в която хората малко полудяват, преживяват втората си младост и започват да си инжектират Ботокс в лицето, купуват си Ферари, от което нямат нужда и се подготвят за старостта си.

За щастие не можем да кажем, че марката поема по този път и това се дължи на художествения директор на Mulberry Ема Хил. От старта си като провинциален британски бранд, Mulberry израсна до международна модна къща, известна с меката си естествена кожа и със способността на Хил да създава чантите, които жените искат да носят.

Освен, че разбира от мода, екипът на Mulberry разбира и от купони, а малкото им събиране по време на седмицата на модата в Ню Йорк го доказва напълно.

От къде да започнем? Kasabian свирят, а сред гостите са, разбира се, Алекса Чънг, която може да се похвали с чанта на Mulberry, кръстена на нея, Соланж Коус, по-малката сестра на Бийонсе, Маги Гюленхал и други.

Останалото виж сам от снимките.



















Фотографиите пък са на популярния наполедък Yimmy Yayo.

 

More Fashion