Следва

Editors' Choice: По случай първия сняг - Кого и с какво ще изненадам за Коледа

3 декември, понеделник - Андреа Райзбъроу

С чанта плик Mulberry, с коси, свободно падащи над фините й рамене, с чисто лице, върху което за акцент има само...

All About Life преди 11 години

С чанта плик Mulberry, с коси, свободно падащи над фините й рамене, с чисто лице, върху което за акцент има само очна линия върху горните клепачи британската актриса Андреа Райзбъроу се появи на коктейл в Лондон преди седмица, облечена в прекрасно скроен по нея костюм, следващ тенденция на изобилието с принт и детайли.

Изключително елегантна, върху висок ток, който едва се подава изпод съвършено падащия надолу до безкрайност панталон, Андреа е чудесно вдъхновение за нов прочит на бизнес костюма.

Виж всички в Календар на стила

 

 

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 6 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.