Следва

Breathtaker: портмоне с пайети от Zara

"Обичам МАМА! Тя ме научи на стил!" Финалът: Мама и Красимира

Изпращам ви две снимки на моята майка. Гледайки ги сега, си мисля, че тя изобщо не се е променила, все така си е...

All fashion преди 12 години

Един великолепен разказ за вдъхновението, наречено МАМА, ни представя поредният участник в приключилия съвсем скоро конкурс на ViewSofia (Виж условията на играта и чети за още страхотни майки).

Ето какво е научила за стила от своята майка Красимира Петрова:


Здравейте, много интересн конкурс сте измислили този път и с голямо удоволствие се записвам да участвам.

Изпращам ви две снимки на моята майка. Гледайки ги сега, си мисля, че тя изобщо не се е променила, все така си е винаги усмихната, дяволита, наслаждаваща се на живота. Не помня да е имало случай, когато да не е изглеждала добре, дори и вкъщи, дори и с вързана коса, тя умее да покаже най-доброто от себе си. Благодарна съм й, че ме научи и мен на това. Научи ме, че жената винаги трябва да изглежда жена, да се поддържа и гласи, да избира внимателно дрехите си, да отделя достатъчно внимание на външния си вид и въпреки това, всички да си мислят, че го е постигнала за 5 минути. Не знам дали успявам като нея, но се старая.

Винаги ме гласеше, нали съм момиченце, плетеше ми рокли, носех кордели, които тогава ненавиждах, но за нея аз бях гордост и тя не пропускаше да ми го покаже чрез грижите си.



Не сме разполагали с много, но с малкото, което имаше, тя съумяваше да изглежда добре и да облече мен и брат ми както трябва. Дрехите ни винаги бяха чисти и спретнати, а някоя малка промяна направена от нея или аксесоар ги правеха да изглеждат като различна дреха и да не мърморим, че обличаме едно и също. Като всяко момиче обичах да обувам обувките й, тя винаги носеше токчета, дори и малки, не съм я виждала с ниски обувки. Интересно, че аз сега не обичам много да нося висок ток, но тогава се прехласвах по нейните, сигурно защото са били цветни и забранени.

Това е мама за мен - усмивки, стил, любов.
 
А всичко това е възможно благодарение на нашите страхотни партньори:




     

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.