Следва

SUCCESS&THE CITY: Ина Николова - "Най-важният урок, който съм получила е: Не всичко и не на всяка цена"

CODE: STUDIO 54

На 10 ноември Code:Color ще превърне BLENDER club в „център на любовта” с новото STUDIO 54!  

All About Life преди 12 години

 Създателите на партитата Code:Color! обещават да не изневерят на стила си и след близо 2 години отново да зарадват гостите със специално музикално шоу.

Това ще бъде парти от популярната вече поредица (STUDIO 54), уточни Cvetelin Ivanov Pj, продуцент на CODE: COLOR!. Екипът му е подготвил интригуваща вечер в новооткрития BLENDER club. И този път ще се пренесем на друго място.

На 10 ноември Code:Color ще превърне BLENDER club в „център на любовта” с новото STUDIO 54!

Специални гости на вечерта са - Annayah (vocal) и Sono Di Vayo (dj), заедно с Marin Bozev (sax) и Todor Bakardjiev (trumpet). Доказали своя професионализъм поотделно, те за първи път ще излязат заедно на една сцена. Сцената ще подгреят резидентите на клуба.

След като на предните събития не завладяваха емблематичните за клуб STUDIO 54 хитовете от 70-те 80-те години, то сега, организаторите обещават едно по-модерно звучене от 80-те години до сега. Анна Овчарова (Annayah), позната ни в последно време от Х-Factor, ще примеси гласа си със сета на Sono Di Vayo.

Той включва парчета от творчеството на: Whitney Houston, Madonna, Moloko, Florence + The Machine, Sophie Ellis Bextor, Adele и много други ... но с funky, deep house звучене.

Това ще е поредното различно събитие поднесено ни от CODE: COLOR! Очакваме Ви!

Това ще са само част от изненадите за вечерта защото, CODE: не е продукт, а необходимост!

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.