Следва

Нови колекции във ViewSofia Shop: Шест точки за великолепната находка H&M

Ивайло Серафимов, Ива Петкова и още родни модни блогъри празнуваха в петък вечер

Петък вечер, някъде в центъра на София, зад вратите на малко уютно кафене, открихме цялото съсловие от...

All fashion преди 12 години

Петък вечер, някъде в центъра на София, зад вратите на малко уютно кафене, открихме цялото съсловие от български модни блогъри, събрани на първото по рода си събитие, което символично ги обединява като общество.

Чудесната инициатива на Ива, победителката в конкурса на ViewSofia "Моите любими бели неща" и Мира от Inspiration exists и Thrift Queen’s Closet се организират с идеята за разпродажба на vintage дрехи и такива втора ръка, които да намерят новите си притежатели. Лейбълът им се казва Pop-Up Shop и вероятно ще ни изненада с още такива събития.

Още с влизането бяхме посрещнати от познатите от блоговете лица, които, признаваме си, ни се сториха още по-симпатични на живо. Иво Серафимов получи десетка за своя уникално добър аутфит, съчетал зелената риза с бяла яка с ментовите кецове. Жесток!

Сигурни сме, че подобни срещи ще оформят липсващото досега звено на модните блогъри у нас като едно силно и независимо съсловие, което да внесе своето влияние и навън. Колкото по-бързо осъзнаем, че функционираме като едно цяло, толкова по-бързо ще изплуваме с нови влиятелни лица и проекти.

А ние бяхме там с мисия, да ги намерим и поканим на специалната ни коледна инициатива, за която ще мълчим упорито, докато не й дойде времето.

 


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.