Следва

Inspired by Twingo: Стартира конкурс за млади дизайнери

Българските дизайнери Николай Божилов и Георги Стоилов триумфират с първа и втора награда за мода в Полша

Първа награда на Triumph Inspiration Awards 2010 Николай Божилов и неговия колега Георги Стоилов получиха още...

Fashion преди 12 години

Първа награда на Triumph Inspiration Awards 2010 Николай Божилов и неговия колега Георги Стоилов получиха още едно признание за таланта си.

Георги и Николай са с първа и втора награда от международен конкурс за мода „Off Fashion” 2011 в Полша, който се случва за 10-ти юбилеен път.

Близо 130 дизайнери от съседни страни са участвали в надпреварата, но нашите момчета са ги покорили с две поредни места.

Георги Стоилов е с първа награда от 10 хиляди злоти за колекцията си „Луи 2014”, а идеята му е да върне към живот една отдавна отминала епоха.

Изборът на спортна визия, съчетана с кралски елементи от епохата на Луи XIV е продиктуван от желанието тази линия да съчетава масовостта на подобен род продукт с уникалността и луксозното изпълнение на кралските символи.



Втора награда от 5000 злоти, както и две специални награди, взима Николай Божилов, чието бельо за Triumph е ексклузивно и в лимитирана серия в магазините на марката, за колекцията „ДНК”, вдъхновена от ДНК молекулата. Високотехнологичният материал се смесва прекрасно с ръкоделието - две естетически норми от миналото и настоящето.

Виж моделите от двете колекции в галерията горе, а ние съвсем скоро ще те срещнем с талантливите български дизайнери в нова поредица.
 

More Fashion