Следва

Седмичен плейлист II: Разходка до английската ривиера

Бягство за момичета: Уникално преживяване в хотел Premier Luxury Mountain Resort

„Само за момичета”, няколко дни в компанията на добри приятелки и никакви момчета, с тази специална оферта ...

All About Life преди 12 години

„Само за момичета”, няколко дни в компанията на добри приятелки и никакви момчета, с тази специална оферта ни съблазняват от хотел „Premier luxury mountain resort 5*”, Банско. Пакетът неслучайно е наречен „Бягство”. Валиден е за минимум 2 нощувки и включва:

• 5* настаняване в стая по Ваш избор, с изглед към планината (при наличност)
• Безплатна смяна на стая по избор (при наличност)
• Закуска
• Коктейл за добре дошли
• Бутилка вино и плато със сирена, сервирани в стаята Ви или в лоби бара
• Безплатен достъп до Уелнес центъра
• Един 25-минутен релаксиращ масаж за всяко лице
• Една процедура педикюр за един човек
• Един 20-минутен масаж на лице за един човек
• 20 % намаление на всички СПА процедури
• Безплатен интернет
• Всички такси и ДДС

Цените започват от 56€ на човек за ден (за период от 2 нощувки).
Офертата важи до 30 ноември 2011 година.




На 18 ноември Premier Luxury Mountain Resort посрещна част от екипа на ViewSofia, заедно с още изтъкнати журналисти от България и Румъния, за да опитаме първи от рая в планината.

Срещата беше под името 1st Premier International Journalist Secret Cup, a sобствениците на хотела дадоха заявка за организирането на подобно годишно събитие, което да се разширява и да обхваща все повече журналисти от различни страни на Европа.



Уикендът бе превъзходен, а домакините ни предложиха интригуващи събития и дейности. Музика, гастрономични изненади и обслужване на световно ниво – всеки един от тези елементи бе включен като част от общата картина и постепенно разкриваше за гостите ценните тайни от една истински запомняща се атмосфера.



Premier Luxury Mountain Resort е нов член на веригата Small Luxury Hotels of the World. Хотелът се намира в подножието на Пирин, отличава се с прекрасен дизайн и интериори. Точно този стандарт му е помогнал да заслужи членството в престижната верига, чийто бранд е синоним на лукс и изключителност.

А ние гарантираме за професионализма и превъзходната атмосфера на хотела.

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 11 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.