Следва

Супа от кестени с весела тиква и корен от керевиз

Спокойното пътуване – Мисия възможна

И понеже по празниците стават чудеса , ние открихме най-адекватното и добро решение на всички неизбежни препятствия по пътя на съвършеното пътуване.

All About Life преди 12 години


Идват коледните празници и неизбежните пътувания на където ни видят очите. Независимо дали си си избрал да прекараш ваканцията на някое снежно приказно място или просто трябва да посетиш роднини, имаш командировка или отскачаш до близка дестинация за да видиш децата едно е сигурно искаш пътуването ти да е комфортно, стилно и безопасно.


И понеже по празниците стават чудеса , ние открихме най-адекватното и добро решение на всички неизбежни препятствия по пътя на съвършеното пътуване. Няма нужда да ни благодариш, а да следваш съветите, които ще ти гарантират безпрепятсвено отправяне от точка А до точка Б.



Целия този разкош е гарниран с невероятните и удобни предложения на Samsonite, които ще са ви от ползва във всяка ситуация. Вълшебните им куфари, ръчни чанти и всякакви пособия за удобно и елегантно пътуване ще са в идеална хармония със съветите как да ви е най-комфортно и приятно по време на път. Ето ти няколко бързи и изключително полезни напътствия безценни при потеглянето ти за някъде.

Най –основният проблем често се оказва размера на ръчния ти багаж. Повечето авиокомпании поставят „стандартно” ограничение за ръчния багаж от 55см височина, 40 см широчина и 20см дълбочина. За това е важно да имаш нещо адекватно под ръка, за да не се налага да местиш всичко по няколко пъти.


Моделът на Samsonite - Cabin size излезли след 2010г. са съобразени с тези изисквания и са най-добрия ти приятел в екстремните условия на взискателен авиоконтрол. Друго нещо, което изнервя поне нас със сигурност е теглото на куфара, а и изискванията са до 12кг в някои авиокомпании, така че идеалното решение за теб ще бъде лек и здрав куфар.

И познай какво, да има такъв и то изработен от кевлар (използван при направата на бронежилетки) и тежат уникалните 2.0 кг за куфар - ръчен багаж. Това просто е вълшебно, вече се чустваме “непробиваеми” и сигурни за багажа си, а и ще ни е леко. Моделите, които могат да ни осигурят този комфорт са Cubelite или Cosmolite, а добрата новина е, че до момента в глобален мащаб няма нито един куфар Samsonite от тези серии със спукан или счупен корпус!



И понеже знаем, че искаш да вземеш всичките си прекрасни рокли и малки съкровища на предстоящата ваканция остановихме, че новите модели на Samsonite се предлагат с по-прави форми, които дават възможност за пълноценно усвояване на пространството. На помощ идват и многото аксесоари и принадлежности, като – несесери, калъфи за обувки и пране, отделения за лаптоп и всичко необходимо.

Защото както знаем да се пътува бързо и ефективно е важно, но пътуването със стилни и красиви аксесоари е много по-приятно и ти отива много повече.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.