Следва

Пътешествие в nude

Б като Библия, Б като Блог

В посока Мерилин и съпрузи ни отнася това откровение, посветено на очилата върху мъжкото лице. Прототипът...

All fashion преди 12 години

Очилата на Артър Милър

В посока Мерилин и съпрузи ни отнася това откровение, посветено на очилата върху мъжкото лице. Прототипът, писателят и съпруг на Мерилин, Артър Милър, носи именно такива очила, респективно и актьорът, който играе ролята му в My week with Merylin - Дъгри Скот, също е с такива.

Те наистина са велико модно достижение, освен че са много елегантни, те са емблематични като аксесоар, удрят в земята идеята за контактни лещи и стоят добре на повечето лица.

А и мъж с очила, особено ако са подбрани с вкус, винаги е нещо специално.

В случая тук, те имат двойна сила - подобряват зрението и финализират имиджа.

И то как!

От www.esquire.com

Нежна е нощта, още по-нежна - през зимата



Семпла, достъпна, гениална и елегантна красота - да съчетаеш две толкова нежни, но толкова несъвместими материи като коприна и мохер, за да превърнеш този Франкенщайн в една удивително красива дреха. Представяме си я как гали голото под нея тяло, а надолу завършва с класически черен панталон - прав и безкрайно дълъг!

От http://www.fashiontoast.com/

Нюйоркски приказки



Безкрайни разходки в студените декемврийски уикенди, най-удобните кубинки, голямо вълнено манто, скини джинси и ръкавици чак до раменете. Нищо друго не ни трябва за идеалната съботно-неделна почивка. Само една небрежна шапка от качествен велур, и чаша горещо, двойно късо и ароматно кафе, което да разнасяме в ръка, докато търсим съвършения коледен подарък.

От http://www.garancedore.fr/en

В розовия свят на cherryblossom





Кога за последно си мислила за розовото като за нещо толкова секси и прекрасно. Госпожица Cherryblossom обаче ни припомня за нежния цвят, облякъл истински модни фетиши - нежните розови нюанси на палитрите червила и лакове на Dior, кремът с аромат на роза, завладяващият момичешки аромат на Miss Dior Cherie разбира се, култовият бранд Agent Provocateur, за когото са позирали Дита фон Тийз, Кейт Мос, Роузи Хънтингтън Уайтли, с божествено красивия розов комплект бикини, неустоими на твоето сексапилно дупе. 

От http://www.thecherryblossomgirl.com/page/2/

Черна магия



Черно, бяло, черно, босо, черно, черно...
Тази разкошна комбинация изисква едни 10-ина градуса нагоре в температурно отношение, но е толкова великолепна в елегантно-момичешкото си звучене, че заслужава изрезка и лепка на стената.
За всяко по-нататъшно вдъхновение във времето.
Сезоните се сменят, топлите сменят студените, стилът остава.
Фантастично!
 
От lefashionimage.blogspot.com


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.