Следва

Постно хлебче

Да готвиш в красота

Чувството ни за уют има един страхотен измерител, що се касае до кухнята, и той е добрата, стара, издържлива...

All About Life преди 12 години

Чувството ни за уют има един страхотен измерител, що се касае до кухнята, и той е добрата, стара, издържлива тенджера, която умее да готви вкусно.

Задължително цветна, още по-задължително красива, но най-задължително - приятел на добрата храна.
Никога не бива да се подценяват съдовете, в които приготвяме храната, още повече, ако искаме да разчитаме на тях като основен помагач при готвенето.

Добра вместимост, удобна форма, страхотни качества на използвания материал са най-необходимите първи условия за успех с готварския съд.

Какъв е изводът от всички тези малки, но невероятно съществени особености на добрата тенджера.
Че тя, както всичко друго, на което искаме да разчитаме в живота си, трябва да има така важните качества: да е здрава, да е издържлива, да ни помага.

А ако е и красива толкова, колкото тази синя чугунена красавица е, въртенето в кухнята придобива измерението на балетно изкуство.

А това рефлектира първо къде - в най-нежната точка на всяко фино небце, някъде в центъра между сърцето, душата и ума.

SENIOR, Касерола с капак от емайлиран чугун, цена 79.00 лв. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.