Следва

Назаем взехме от Huffington post: 27 разкошни винтидж неща, намерени в eBay

Trend Report: Металически рокли в празничната нощ

Виждала си ги по червения килим. Сиена Милър, Гуинет Полтроу, Бионсе, Сара Джесика Паркър ги обожават...

All fashion преди 12 години

Виждала си ги по червения килим. Сиена Милър, Гуинет Полтроу, Бионсе, Сара Джесика Паркър ги обожават. Металическите рокли. Този типично звезден тренд, който никога не може да изневери на дрескода, независимо от модела на роклята. Металът е страхотна идея за празничната нощ, а е и силна тенденция тази есен и зима, което предполага лесното му намиране.

Освен златото и среброто, подсказани преди време от нас като особен тренд сред prêt-a-porter колекциите, роклите, които наподобяват изработени от лъскав метал рицарски брони имат версия както на малката черна рокля, така и на цветните или бледи цветове, ако ги предпочиташ.

Сред най-добрите примери са Balmain, естествено - минито с ръкави, което ни е любима тяхна емблема, и Versus - средна дължина и кройка от времето на суинг роклите.

Когато си в метал, аксесоарите трябва да са силни - чантата и обувките не бива да отстъпват на блясъка на роклята. Другите аксесоари обаче са напълно излишни - колие, хубав пръстен или гртивна - не, защото ще пракалиш. Металът най-добре стои на голи с естествен тен бедра, но ако не би могла да издържиш една нощ без чорап, си вземи в чантата резервен много плътен черен чорап, който изглежда добре особено съчетан със златото, среброто или чисто черната металичекса рокля.

Гримът трябва да е много пестелив - леки пак металическо, но слабо забележими сенки, спирала и червило или в перлени нюанси или в ярко червено, което стои добре на всяка рокля.

За още иде чети в следващите дни какво още от есенно-зимните тенденции може да ти свърши чудесна работа за празничната нощ!
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.