Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Топ 50 на най-красивите българи за 2011-та година

Да бъдеш просто красив не е достатъчно! Защото привлекателността и очарованието, което носиш от успехите...

All fashion преди 12 години

Да бъдеш просто красив не е достатъчно! Защото привлекателността и очарованието, които носиш от успехите, постиженията или професионализма, са това, което одухотворява тази красота.

50 известни лица - 25 жени, 25 мъже, плюс златната възможност да гласуваш за своя най-красив, и после двама фаворити точно преди Коледа….Това очаква традиционната ни класация "Най-красивите българи" за четвърта поредна година.

И заедно с петицата, която закръгляме във ViewSofia, защото, припомняме, точно преди 5 години стартирахме нашия толкова емоционален и успешен проект, поредният ни избор на най-красивите българи за 2011-та се превърна в една добра равносметка на изминалата година. Отново се опитваме и се надяваме да успяваме в това да очертаем  точните критерии за това какво е красиво, какво е истински успех, кое е важното и кое одухотворява една личност,

Гласувай, защото точно в Коледния ден твоят глас ще определи най-красивите българи за 2011-та.А иначе, този декември, тържествено навършваме и предстои да отбележим своите пет зрели, кръгли години, както вече се похвалихме.
 

More All fashion

„Не взимаме назаем, купуваме“: Лоу Роуч за стайлинга на Зендая, 75% от който винтидж

All fashion преди 3 дни

Преди точно 4 месеца престурнето на Dune: Part Two се оказа абсолютният претендент за най-зрелищен стилов спектакъл на годината. Звездите на филма Зендая, Тимъти Шаламе, Флорънс Пю и Остин Бътлър направиха изумителни в модно отношение спирки из целия свят, а показанто бе епично.