Следва

Вкусен броколи киш за ПОСТИ

Estee Lauder България се разраства. Откриха два нови бутика на марката в София

На топло и красиво място, в Serdika Center, нов бутик на луксозните ни козметични любимци Estée Lauder Companies ...

All About Life преди 12 години

На топло и красиво място, в Serdika Center, нов бутик на луксозните ни козметични любимци Estée Lauder Companies Inc. отвори врати на 6 декември с парти, грандиозно и тържествено, точно какъвто е и поводът. VIP гостите бяха от бизнеса, арт средите, журналисти и популярни светски жени, а елегантната атмосфера, както винаги на парти с маниера на Estee Lauder, бе пленяваща.

Разпознахме Мис България 2011 Ваня Пенева, която е и сред 50-те най-красиви българи в класацията на ViewSofia, носителките на титлата Мисис България Паолина Петракиева и Елеонора Манчева. Гостоприемството на българския екип на международния козметичен гигант ни зарази с положителна енергия - шампанско, хайвер и много ексклузивни подаръци допълваха блясъка на коледно украсените витрини.

Специалните домакини бяха госпожа Катерина Гамиляри, маркетинг мениджър Estee Lauder European Team и Такис Маврианакис – Estee Lauder Makeup artist, който демонстрира перфектен грим върху Ваня Пеневa с такова майсторство, че всички аплодираха.



Известен факт е, че Estée Lauder Companies Inc., е световен лидер в областта на козметиката, грижата за кожата и парфюмерията, а хубавата новина е, че компанията е убедена в потенциала на българския пазар и отваря два нови мултибранд бутика в София.

На площ от 140 кв. м. на партера в Mall of Sofia и на 80 кв. м на първия етаж в Serdika Center е представена най-новата концепция на дизайнерското студио, директно инспирирана от Париж. Обектите в София са най-модерните в целия свят, тъй като са изпълнени с най-новите материали и по супер иновативни технологии.

Потребителите на най-продаваните селективни марки козметика в света Estée Lauder, Clinique, Aramis, Tommy Hilfiger, Donna Karan и Tom Ford могат да открият освен любимите си продукти, и професионални консултанти, за да направят верния избор.

Специални изненади, разибра се, са приготвени и за Коледа. Само в бутиците на Estee Lauder през декември можем да открием изключителни подаръци и изгодни оферти, и да се възползваме от красивите изненади и на пословичната щедрост на веригата. От собствен опит знаем, че удоволствието е несравнимо.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.