Следва

SUCCESS&THE CITY: Соня Лайънс: За да бъдеш успешен, трябва да обичаш професията си

Моят Christmas Shopping List: Главният редактор на Glamour България

Какво включва задължителният й коледен списък с желания тази година и защо ни се пада и ни е време да отбележим подобаващо успехите на изминалата една година време...

All fashion преди 12 години

В тази много коледна поредица, ще ви представим сред море от коледни надежди, мечтания и чисто женски глезотийки дамите, които ръководят най-солидните списания у нас. И ние, и те, знаем какво искаме за Коледа, както вероятно и ти!

Едно сверяване на часовника обаче никога не е излишно, особено ако на разположение са вдъхновението и личните шопинг стремления на жени, заети, точно както нас, ежедневно с мода, стил, тенденции, и изумително количество изкушения.



Каква е есенцията, какво е вежното и кое е това, в което главните редактори на модните списания на българския пазар ще инвестират и ще превърнат от мечта в реалност, чети в специалната ни поредица.

Вчера ти споделихме специалните коледни желания на Милена Алексиева, Главен редактор на Harper's Bazzar България, днес Ани Младенова, Главен редактор на Glamour България разказва, какво включва задължителният й коледен списък тази година.
 

More All fashion