Следва

Невидима красота

Загърни се с нежност

Останалото си го знаеш, соли за вана, чаша вино и животът в миг става по-хубав.

All About Life преди 12 години

Да те прегърне, стопли и даде цялата си мекота и нежност след гореща вана. всичко тога го може любимата ти хавлия в цвят шампанско, оранж или тюркоазено синьо. Тя е почти толкова ценна, колкото и човека до теб, защото знаеш, че нежното и фино докосване е това , което стопля сърцето.

Памукът е и най-верният ти приятел, когато става въпрос за супер чувствителна кожа, защото хавлиите изработени от него, да кажем никога не биха ти изневерили. Останалото си го знаеш, соли за вана, чаша вино и животът в миг става по-хубав.

Хавлия за баня FRAYEN от   IKEA

Цена: 15,50 лв



More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.