Следва

Сладка Коледа: Ментово-шоколадови претцел сладки

Съвършено чисто

Част от удоволствието, наречено гурме, се крие във финала или сервирането на перфектното ястие. То трябва да...

All About Life преди 12 години

Част от удоволствието, наречено гурме, се крие във финала или сервирането на перфектното ястие. То трябва да подсказва, че домакинът има вкус и умее да съчетава всяка част от интериора с всеки малък допълнителен детайл.

Заради своята чистота и универсалност белите сервизи са необходимост в една къща. Не претоварват дома с излишни цветови акценти, липсата на грапавини и изрисувани форми позволява лесното им почистване, както и това да се развихрих в кухнята, без страх от скъпо струващо счупване, предвид добрата им цена и материала, от който са изработени.

Комплектът, който горещо препоръчваме, е от 18 части - шест купи, шест средно големи чинии и шест по-малки, керамика е и всички негови предимства ги посочихме по-горе.
И се продават по единична бройка.

FARGRIK, Сервиз за хранене 18 части от IKEA
керамика
45.00 лв.


More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.