Следва

Don’t forget to buy: Редакторски списък на нещата, без които не можем на Коледа 2

Моят Christmas Shopping List: Главният редактор на Grazia България Поли Александрова

Никой не се ползва с ексклузивно предимство в списъка ми - в него са всички хора, които обичам, а сред тях са...

All fashion преди 12 години

В тази много коледна поредица, ти представиме сред море от коледни надежди, мечтания и чисто женски глезотийки дамите, които ръководят най-солидните списания у нас. И ние, и те, знаем какво искаме за Коледа, както вероятно и ти!

Едно сверяване на часовника обаче никога не е излишно, особено ако на разположение са вдъхновението и личните шопинг стремления на жени, заети, точно както нас, ежедневно с мода, стил, тенденции, и изумително количество изкушения.

Каква е есенцията, какво е вежното и кое е това, в което главните редактори на модните списания на българския пазар ще инвестират и ще превърнат от мечта в реалност, чети в специалната ни поредица, която продължаваме с  Поли Александрова, Главен редактор на сп. Grazia България.

Ето какво сподели пред View Sofia Поли за вълненията и удоволствията около този вълшебен празник, какво включва задължителният й коледен списък с желания тази година: 


Никой не се ползва с ексклузивно предимство в списъка ми - в него са всички хора, които обичам, а сред тях са съпругът ми Ники, неговите и моите родители, разширеното ми семейство, най-близките ми приятели, техните деца и някои любими колеги разбира се. Със съпругa ми за тази Коледа си подарихме iPad2, тъй като обичаме да сме в постоянна комуникация със света около нас.



Сега се занимаваме, освен със свалянето на различни апликации, и с осигуряването на аксесоари за новата ни технологична играчка - covers, cases, keypads, speakers... Намираме я за особено очарователна, особено когато можем да я използваме за четенето на книги и списания. За празниците ще пътуваме, но благодарение на iPad ще останем "свързани" с нещата, които обичаме - големите канали за новини, социалните мрежи и любимите ни сайтове, между които са www.graziaonline.bg и www.viewsofia.com.

На приятелите си, както и миналата година, ще подаря календар с фотографии от мои пътувания. Рамки за снимки, в най-разнообразни форми и цветове, и лично направени от мен картички. На по-специалните ми приятелки ще подаря бижута от COS - харесвам много марката, заради чистотата на моделите и цветовете.



Обичам много да пазарувам в магазините на бранда в Лондон и Копнхаген и съжалявам, че все още не са в България. В торбичките от плат на приятелките си ще добавя kimmidoll, според характера на всяка една от тях.

На най-близките си приятели и колеги пък ще подаря специална вечеря, в която ще приготвя любимата ми рецепта за сьомгова пъстърва с гарнитура от пресни картофи, копър и артишок - това разбира се, ще е в дните между Коледа и Нова година, за да е минал моментът с традиционните блюда на масата.

На децата на приятелите си съм подготвила колекция от екоориенитрани играчки. Нещо, което да ги отдалечи поне за малко от електронните им занимания и да им напомни, че хубави неща могат да се правят с цветни моливи, картон, ръце, или просто с много въображение... На племенника ми Марти съм избрала комплект за 3D рисунки, както и водни лепенки за палец и показалец с различни африкански животни. На новородените близначки на една
от най-добрите ми приятелки Мария - Дария и Йоана, съм приготвила две мини роклички от органичен памук, които най-вероятно ще облекат чак на пролет, тъй като все още са много малки.



Харесвам много куклите Ugly Dolls и смятам, че са подходящи за деца и хора от всички възрасти, които си падат по оригиналния дизайн.

На родителите си ще подаря пътуване до Корфу и ще го споделя с тях. Знам, че повечето хора предпочитат тази дестинация за лятната си ваканция, но аз съм убедена, че и през зимата на острова има невероятен чар.
Предупредиха ни да си вземем топли дрехи, заради по-високата влажност на въздуха.



На себе си ще подаря аромотерапия за тяло, седмичен хартиен органайзер за работното ми място, интересен фотоалбум и бижу от www.unode50.com. Имам и специален подарък за Коледа от мама - ръчно изплетено пачуърк одеяло, което да ме топли в зимните месеци.
Една от най-близките ми приятелки ми подари мини електронно табло, на което пише Do Not Disturb, което възнамерявам да използвам само в крайни случаи, тъй като в нашата редакция всички работим на широко отворени врати.
 

More All fashion