Следва

Сладка Коледа: Линцер сладки звезди

На Коледа с любов

Когато всичко се прави с любов и грижа, чудото на Коледа се случва. Онези от вас, които обожават разходките в...

All About Life преди 12 години

Когато всичко се прави с любов и грижа, чудото на Коледа се случва. Онези от вас, които обожават разходките в ИКЕА, може би знаят, че от 1 ноември до 31 декември при всяка закупена плюшена играчка в магазина, фондацията www.IKEAfoundation.org ще дари eдно евро за образователни програми на децата по света, подкрепени от УНИЦЕФ и организацията Save the Children.

Тази кампания се провежда всяка година във всички магазини на веригата по света и за първи път в България.
Със своята Soft Toy Campaign ИКЕА досега е помогнала на над 8 милиона деца да се радват на правото си на качествено образование.

Българските клиенти на ИКЕА подпомагат инициативата като даряват по два лева при покупка на плюшена играчка.
Подаряваш любов, радост и доставяш магията на Коледа.

Избираме новите попълнения от плюшени играчки във формата на полезни плодове и зеленчуци. Всички обичат ягодките - вкуса им, формата и аромата им, затова се прехласнахме по тях, веднага щом ги видяхме.

Играчката е изработена от полиестер, подходяща е за малки и пораснали деца, стои чудесно в детската стая и можеш да я переш в пералнята, което е фантастично.

Мека, с пълнеж от радост!

TORVA, Плюшена играчка от IKEA
12.50 лв


More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.