Следва

Сладка Коледа: Сладки с портокал и червени боровинки

Купа щастие

Три дни до Коледа. Сняг, както си го пожелахме! Смях и вълнуващи подаръци. Препълнени улици. Кухня, която ухае на...

All About Life преди 12 години

Три дни до Коледа. Сняг, както си го пожелахме! Смях и вълнуващи подаръци. Препълнени улици. Кухня, която ухае на девет различни ястия. Суматоха. Бъдни вечер.

Мирисът на кафе и сладки с канела в Коледната сутрин изпълва атмосферата, а върху красиво подредената маса, по традиция, останала недокосната от вечерта, стои голяма купа с мандарини, ароматът на които свързваме със зима и празник.

Красотата на тази Коледа обаче е в старанието, което си положил за всеки детайл. Затова избираме малките аксесоари точно както избираме и обувките си - да са красиви да отиват на стила ни.

Тази съвършено изваяна от ръцете на изкусни майстори купа за сервиране е нашият Коледен избор. Напълни я с бонбони, сладки или сушени плодове и ще видиш възможностите й. Формата й е елегантна, лека е, и не натоварва с излишни детайли интериора.

Стъклена купа 180 мл, GOTTIS, от IKEA
11.50 лв.



More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.