Следва

Значението на елегантността: Rag&Bone - Денимът

Празнична доза СЕКС: Момчетата на 2012-та от FORDMODELS EUROPE 2 част

Нямаше как петъчната доза секс да не се пренесе в празнична, когато силно надделяват мислите за лежерни...

All fashion преди 12 години

Нямаше как петъчната доза секс да не се пренесе в празнична, когато силно надделяват мислите за лежерни коледни и предновогодишни дни. Истината е, че празничното настроение ни действа като силен афродизиак, който повлия и на решението ни от днес до последния ден на 2011-та да си подаряваме по лъжичка от най-хубавите и секси мъже на планетата - моделите на модна агенция Ford Europe.

Любимците на Dior Homme, Gucci, James Smith и ред други мъжки култови брандове, станаха автоматично и наши фаворити.

Нямаш право на никакви угризения, защото по Коледа всичко е позволено, а особено това, което ние наричаме - Crème de la crème!

Лицата, които ще ти представяме в нашата Празнична доза СЕКС, са от новия каталог на агенцията, включващ моделите, които ще бъдат част от рекламните кампании на големите модни лейбъли за 2012-та, както и част от модните сесии на големите издания.

Продължаваме…

1. Francisco Lachowski е роден през 1991 г. в Бразилия, което е достатъчен фактор, за да е секси и горещ мъж. В тази страна всичко е такова.



Зодия Телец, амбициозен и екзотичен, Франциско започва своята кариера през 2009 година, когато е октрит от зоркото око на букерите от Ford Models в Сао Пауло.

Оттогава за разкощния бразилец, висок 188 см, всичко се случва като на магия и марки като Versace, Dolce & Gabanna, D Squared, Gucci, Roberto Cavalli, Mugler, Armani тотално откачат по походката му на сценат и излъчване пред обектива.

Както дружно си казахме, Бог да благослови Бразилия и нейните сърковища, а за Франциско... и точките са ни малко.

2. Kevin Melane е висок точно 187 см и всичко останало по него е черен разкош от главата до пръстите.



Кафява захар, черен шоколад, какао и кафе, всичко любимо, за което си мечтаем през студените зимни вечери, и разбира се Кевин, който да подслажда този сладък миг.

Неговата кариера в модата стартира неочаквано, а това, че мрази да показва личния си живот личи и от оскъдната информация за него, която липсва почти навсякъде.

Важното е, че снимките говорят, а черните очи, в които тотално сме се загубили, са позирали за реклама на едни от любимите ни мъжки марки - Dolce & Gabanna, Gucci, Mugler.

Затова сме влюбени в тези рекламни кампании, защото освен много мода, има и такива перли под строгите костюми, които осмислят взирането на ухилените ни погледи с часове в кадрите.

3. SOLAL.



Мда и само толкова и напълно достатъчно, премрежващо погледа синьо и златисто русо, разположени точно в 186 см. Честно казано, повече не ни е и нужно. Кариерата на мистър SOLAL категорично не се нуждае от дата на раждане, от фамилни имена или години, защото когато всички видят това, не питат за друго.

Момчетата искат да приличат на него, момичетата искат да го имат, а колкото и да е банално Принца да е с руса коса и сини очи, явно нещата точно в тази комбинация вършат работа.

Избран за най-доброто от доброто при селекцията на FordModels Европа и с изражение като момчето от богатия квартал, този мачо абсолютно заслужено разхожда съвършенното си тяло по световните модни подиуми.

Представяме си го в жилетка с еленчета, как ни купува балони, докато ядем сладолед на пейка в парка, посред зима.

Заради такива лица и тела си струва да си помечтаеш отново да си гимназистка!

Празнична доза СЕКС: Момчетата на 2012-та от FORDMODELS EUROPE 1 част


More All fashion