Следва

Пeтте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Актьорът Асен Блатечки и певицата Преслава са най-красивите българи за 2011 година

Актьорът Асен Блатечки и певицата Преслава са най-красивите българи за 2011 година, показа едномесечното...

All fashion преди 12 години

Актьорът Асен Блатечки и певицата Преслава са най-красивите българи за 2011 година, показа едномесечното гласуване в единствената подобна класация у нас.

За четвърти пореден път класацията Топ 50 на най-красивите българи определи 25 жени и 25 мъже, популярни родни лица, и заедно с петицата, която закръгляме във ViewSofia, поредният ни избор се превърна в една добра равносметка на изминалата 2011-та година. Всеки от вас имаше опция да гласува за този, когото смята за достоен да носи титлата най-красив, а резултатът показа кои са любимците ни.

Днес, точно в деня на Коледа, по традиция, имаме честта да съобщим резултатите, като с абсолютно мнозинство сред 25-те дами се открои младата поп-фолк певица Преслава. С 825 гласа Преслава задмина всички родни хубавици и знаменитости, а в челната тройка сред жените са успешният модел Гергана Малкоданска с 560 гласа и невероятната актриса Ваня Цветкова с 487 гласа, които се нареждат съответно на второ и трето място в класацията.

За най-красив български мъж бе избран актьорът Асен Блатечки, който се оказа и най-сексапилният роден мъж в друга класация на ViewSofia. С 662 гласа актьорът излезе начело сред господата, а втори в класацията по брой гласове е отново актьор, при това талантлив и секси - Захари Бахаров, който взе 436 гласа. DJ Мартен, когото познаваме от телевизия The Voice и от bTV като ководещ в Гласът на България, печели трето място с 324 гласа.

Така приключи годишната класация Топ 50 на най-красивите българи, която ViewSofia прави за четвърта поредна година. В новата 2012, отново по традиция, очаквайте ексклузивни интервюта с двамата най-красиви.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.