Следва

Роузи Хънтингтън Уайтли като Степфордска съпруга в януарския брой на Harpers’ Bazaar UK

Пeтте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Великолепната Роузи е в ролята на кукленска съпруга от 60-те години на миналия век, стилизирана феноменално от...

All fashion преди 12 години

Роузи Хънтингтън Уайтли като Степфордска съпруга в януарската сесия на Harpers’ Bazaar UK

Великолепната Роузи е в ролята на съпругата кукла от 60-те години на миналия век, стилизирана феноменално от Cathy Kasterine.

Кадрите са дело на Том Мънро, фотографът, който обожава  да превръща моделите в обекти, фетишист и любител на черно-белите фотоси.

Всеки детайл е внимателно съобразен с епохата - домът изпреварва времето си с интериора, гардеробът е изключително женствен - клош поли с висока талия, къси жилетки, мини рокли, големи деколтета.

Чети още>>

Саския Де Брау в кампаниите на Chanel и Max Mara пролет 2012




Първо, андрогинният й вид позволява да влезе във всякакъв образ - великолепната супер жена на Chanel и зрелият женствен стил при Max Mara страшно й прилягат. Второ, интелигентното й излъчване я превръща в модел от друга класа, различен от общоприетите изисквания в модата. Трето, това, че все пак е почти на 30, а стана известна на 28, е послание, което искаме да внушават любимите ни лейбъли - за различните и смелите никога не е късно да се изявят.

Поздравяваме и двата бранда за избора им!

Rodarte с извънредна колекция, произведение на изкуството



Вдъхновени от шедьоврите, открити в манастира Сан Марко от Fra Angelico във Флоренция, дизайнерите на Родарте създадоха малка колекция от рокли, чрез която отдават почит на своята любов към историята на изкуството, а моделите сега са на фокус в Лосанжелиска галерия.

Ръчно изработени до най-малкия детайл разкоши впечатляват с невъзможността да бъдат наречени просто рокли, а по-скоро произведения на изкуството.

И въпеки че в кризисни времена е почти безумие да създаваш извънредна колекция, браво за смелостта на момичетата от висшия лейбъл Кейт и Лора Мълеави, които правят приказката мода още по-красива и по-фантастична.

Виж цялата колекция тук>>


Мадона с принт реклама за новия си лейбъл

Ако има жена, която най-успешно би могла да се саморекламира, то това е Мадона. Нейният дух, вечен сексапил и почти магични способности да се подмладява и да съблазнява все по-готини мъже, я правят ненадмината по години слава.

Първата й принт кампания за аромата от нейния стартиращ лейбъл Truth or Dare е снимка от Мерт и Маркус, правена още през 2010 година за брой на сп. Интервю и е близък кадър на Мадж в двойна прелест.

Явно средствата за нов криейтив и снимки ще бъдат вложени в разпространението на кампанията и моделите по света, което не е лоша идея.

Харесваме непрекъснатото старание на поп певицата да остане на върха и сме категорични, че чудото на няколко десетилетия ще бъде винаги на мода.

А колекцията й очакваме да напълни очите и душите на почитателите съвсем скоро. Нямаме търпение!

Виж още за нея>>

Колекцията Pre-fall 2012 на Giorgio Armani


Giorgio Armani показа една от своите любими отпратки за Pre-Fall 2012: андрогиният образ, на който сме фенове, абсолютни, още от времето, когато го създава Ив Сен Лоран.



Този път запазената марка на Armani, костюмите, идват с двойно закопчаване, вталени и в нюанси на наситен въглен и дълбок цвят оникс. Панталоните – другото характерно нещо за Армани – с ниско дъно, са лек намек за 80-те. Страшно харесахме силуетите, както и коктейлните рокли, които идват като вдъхновение точно преди най-празничната нощ.

Виж цялата колекция тук>>

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.