Следва

Какво има в торбата с покупки на модните блогъри: Васил Божилов от Web-a-porter

Празнична доза СЕКС: Момчетата на 2012-та от FORDMODELS EUROPE 3 част

Ще почакаме още няколко години преди да изкажем мъркащо възхищение пред този скъпоценен камък в короната...

All fashion преди 12 години

Нямаше как петъчната доза секс да не се пренесе в празнична, когато силно надделяват мислите за лежерни коледни и предновогодишни дни. Истината е, че празничното настроение ни действа като силен афродизиак, който повлия и на решението ни от днес до последния ден на 2011-та да си подаряваме по лъжичка от най-хубавите и секси мъже на планетата - моделите на модна агенция Ford Europe.

Любимците на Dior Homme, Gucci, James Smith и ред други мъжки култови брандове, станаха автоматично и наши фаворити.

Нямаш право на никакви угризения, защото по Коледа всичко е позволено, а особено това, което ние наричаме - Crème de la crème!

Лицата, които ще ти представяме в нашата Празнична доза СЕКС, са от новия каталог на агенцията, включващ моделите, които ще бъдат част от рекламните кампании на големите модни лейбъли за 2012-та, както и част от модните сесии на големите издания.

Продължаваме…

Victor Nylander




Ще почакаме още няколко години преди да изкажем мъркащо възхищение пред този скъпоценен камък в короната на FORDMODELS EUROPE, защото прекрасният Виктор е само на 18 години. Едва ли обаче неговите връстници могат да се похвалят с участие в кампаниите на Dior Homme, Calvin Klein spring 2012, Mixte, Gap и още много други.

Плътните, влудяващи устни на Виктор са дар от родната Дания, където се ражда в градчето Роскилде под огнения знак Лъв.



Типично за възрастта му, той споделя, че любимото му нещо е неговият iPod, обожава футбола и Кристиано Роналдо, а музиката, която не може да спре да слуша от кастинг на кастинг, е на любимите Coldplay.

Виждаме, че проявява вкус още от сега, така че с нетърпение ще следим порастването на това интересно скандинавско изкушение.

Anthon Wellsjo прави големия си пробив в модата, когато открива и закрива ревюто на Yves Saint Laurent пролет-лято 2010 година.



Всички дами на първите редове на това култово шоу остават с отворена уста, както и ние, когато виждат походката и зеленосинкавите океански очи на Антон.

След това всичко тръгва като цунами и кариерата на този разкош в панталони продължава с появяване на корицата на Numero Homme и с откриване и закриване на пролет-лято 2011 на Jean Paul Gaultier.



Оттогава, чак до сега никой не може да спре да го гледа, снима, наема и най-вече иска, по 24 часа на денонощие. Gucci, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs са любимите ни лейбъли, защото винаги са разбирали от мъже и го доказват с неспирното участие на Антон в листа им.

Еххх, вече ни се ходи на море или поне на една малка екскурзия в тези сини очи, в които обещаваме да скочим на най-дълбокото.

Joel Snobohm
едно от най-красивите шведски творения, които сме виждали напоследък.



Роден на 20 февруари в градчето Солентуна, всичко в него крещи зима и то много студена зима.

Като започнем от ледените очи и минем през острите черти на лицето и изразените скули, които режат като айсберг,  Джоел е скрил всички ледени козове на привличането точно на площ от 188 см.



Един от най-показваните модели в Стокхолм, обожаван и сниман най-вече от Tiger Jeans, Nicolaj d’Etoiles и H&M.

Знаехме си, че не може да няма нещо, което да топли сърцата на дамите по тези студени земи и ето, че сме прави. Искаме да го виждаме само в топли шалове, как чинно дефилира до леглото, за да ни донесе чаша горещ шоколад и празниците просто никога няма да имат край.

 

More All fashion