Следва

За кой от двата зимни аутфита гласуваш с две ръце - Гуен Стефани или Сара Джесика Паркър

МИНАЛОТО: Еволюцията на Марк Джейкъбс във Vogue след дебюта му през 1986 година

Един дизайнер, роден да бъде успешен, ни показват на тези черно-бели фотоси от Vogue и тотално ни връщат в...

All fashion преди 12 години

Един дизайнер, роден да бъде успешен, ни показват на тези черно-бели фотоси от Vogue и тотално ни връщат в лудостта и експериментите на 80-те години и конкретно в 1986-та, когато младият обещаващ, но никому неизвестен все още творец Марк Джейкъбс предстои да освежи американската мода.

Дългата му коса и блясъкът в очите издават детския ентусиазъм на младока, който още не се е сблъскал с акулите в модния бизнес. Преди да втрещи всички на първите редове със страхотни кройки и да оглави впоследствие криейтива на Louis Vuitton, Марк е заснет от Ани Лейбовиц, която има усет за успешните лица на модата и ги улавя в художествените си кадри.

„Следете го, той ще е номер едно”, предричат от Vogue и няма как това да не се случи. Редом до него на дебютната му снимка във Vogue са Исаиа, Изабел Толедо, Дейвид Норбъри, Мигел Осуна, Патриша Клайн, Ангел Естрада, Кристофър Моргенстър.



Обичаме да се връщаме към миналото! Само равносметката на пътя, който сме извървели, ни дава твърдата увереност да действаме в бъдещето.
 

More All fashion