Следва

Какво има в торбата с покупки на модните блогъри: Ива Петкова от Inspiration exists

Празничен Trend Report: Металически панталони

Една чудесна и навременна причина да обърнем стремително поглед към металическите панталони тази зима, е новогодишната вечер...

All fashion преди 12 години

Една чудесна и навременна причина да обърнем стремително поглед към металическите панталони тази зима, е новогодишната вечер.

Оказва се, че бляскавият ефект не е толкова досадно преекспониран, защото, когато го съчетаеш с правилните елементи, се получава фантастична празнична визия, елегантна, с доза закачливост, каквато е и идеята на една нощ с много шампанско и по-малко задръжки.

Подсетихме се за тази тенденция от ревюто на Balenciaga пролет-лято 2012, а Lanvin уважиха блестящите панталони, а също и полите и роклите в колекцията pre-fall 2012. И разбира се при Balmain, на които име е заложено в природата да показват всеки сезон металически неща.

Чудесно стои панталон като този при Lanvin със съвсем обикновен, изчистен откъм цветове и детайли бял топ, който е добра основа да се заиграеш с аксесоарите, например дълго колие, много гривни, високи ток и страхотен клъч. Представяме си аутфит и с черна прозрачна риза, стегнат кок и жестоко червено червило.

Заставаме обаче твърдо на позиция само дълги панталони с металически нюанси.

А и да не забравяме, че за да си неотразима, ти трябват и само чифт хубав качествен деним и бяла мъжка риза, които да съчетаеш с класическа черна обувка на ток. Точно там се крие, според нас, теорията на Прада за скрития сексапил.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.