Следва

Стил и смисъл от Cheap Monday

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Хубава хрумка на спортния бранд да се заиграят с млад и готин американски дизайнер, но колаборацията съвсем...

All fashion преди 12 години

Adidas и Джеръми Скот заедно - пролет/лято 2012!

Хубава хрумка на спортния бранд да се заиграят с млад и готин американски дизайнер, но колаборацията съвсем не ни се стори като за носене, поне на от момичета и момчета над 16 години. Помним какво направи Стела Макартни за спортната сила, бяхме покорени от клиновете и спортните костюми по неин дизайн и тази колекция на Джеръми Скот и по специално суитчерите с пайети, банските с цветовете на американското знаме и златистите якета с криле на гърба не успяха да ни вземат ума, не и в хубавия смисъл на думата.

Виж цялата колекция тук>>

Слушалки - ушанки, Oscar de la Renta Holiday 2011collection




Топлият аксесоар от последната празнична колекция на Oscar de la Renta не ни грабна с добър стил, какъвто сме свикнали да получаваме от този бранд. Изработен от сребриста лисица и с вградени слушалки за музика, моделът е резултат от колаборацията на Oscar de la Renta с линията музикални аксесоари Beats by Dr. Dre.

На нас това изделие ни напомня за дълбока руска зима, таралежи в ушите и ни се струва непрактично да вложим $695 в нещо подобно. В студените дни предпочитаме ушите ни да са обгърнати във фин кашмирен шал, а слушалките подбираме по висша степен на незабележимост: все критерии, до които това космато творение не се приближава.

Дейвид Бекъм за мъжката линия бельо на H&M



Само на нас ли ни се струва, че на футболист и красавец номер едно Дейвид Бекъм му е било доста скучно, докато снима кампанията за H&M? Какво парите ли са били малко или госпожа Бекъм го е „навила” да се съблече против волята му? Не, не можеш да ни убедиш в сескапила си, не и тук, Дейвид, определено няма да купим същия модел на съпрузите си, любовниците си и т.н.

Андрогинният образ на Андрей Пеич се отпечата и върху тениска



Да, той буквално се превръща в икона! Модна, бюти, транссексуална и всякаква. Но дали образът на безполовия Пеич е достоен за тениска? Той дори вече не е чак толкова скандален, особено след като влезе във всевъзможни роли, включително и в тази на Мерилин Монро.

И все пак, тенискат може да бъде твоя за 38 долара (фотограф е Джон Пол Пиетрус), ако предпочиташ Андрей пред Джони Деп или Лара Стоун например.

Бийонсе на корицата на френския Glamour, месец февруари, в чудесна форма или как от списанието не съобразиха, че звездата е скороршна родилка




Бийонсе определено ще продава всички броеве оттук нататък, особено след като направи 15 години шеметна кариера стана майка на момиченце, но бързайки да я "изтипосат" и комерсиализират, от Glamour са забравили, че старата снимка няма да убеди никого, че шоколадовия бонбон е във форма само месец след раждането!

Да, кадрите очевидно са направена преди да наедрее, което ще рече поне шест месеца по-рано, да - възможно е дивата да не се е съгласила да се снима повторно, вече бременна, от морални и други съображения, но това е корица и не бива да се пренебрегва поне актуалността на събитията, мислим!
 

More from View Sofia

More All fashion