Следва

Who is She?

Б като Библия, Б като Блог

Или може би тук бихме казали „Като Червената поличка”, колкото и този кадър да ни напомня на приказка. Лачени...

All fashion преди 12 години

Като Червената шапчица

Или може би тук бихме казали „Като Червената поличка”, колкото и този кадър да ни напомня на приказка. Лачени обувки, бяла якичка и плътен чорапогащник изключително ни напомнят очарованието на детските години.

Нещо обаче в горската обстановка и малката кошничка ни кара да се вслушаме дали красивата девойка няма да ни попита: „Бабо, защо са ти толкова големи ушите?”.

Истинска прелест!

От CherryBlossom

Up, Up and Beyond…



Вдъхновихме се от тази вита стълба с изразено бароково излъчване. Почти усещаме мириса на фино полиран тъмен дъб и мекотата на плътния килим. И дори започваме да придобиваме изискани маниери сред тази аристократична обстановка.

Ако средата прави човека, то ние със сигурност искаме да сме „възпитани” от такава среда – бохемски шик и артистизъм на най-високо ниво. Кой не иска да живее в такъв лукс?

Honestly WTF

Изкусно изплетена




Няма нищо по-лесно и красиво от една плътна плитка. Тази прическа все още е на върха на тенденциите и сигурно винаги ще бъде, а небрежно разрошената грива е неразделна част от лолитската визия. И забързана в делничния ден, сплела пръсти в косата си, нахлузваш топлия елек и си готова да посрещнеш света.

Stylist Muse

Жива муза



Ето така си представяме вдъхновението на всеки художник – порцеланова кожа, червени устни и разпилени коси. „Усещане за жена” във всяка фибра и ако я докоснеш може да изчезне. Препратката към великия филм ни отвежда и към мисълта колко сме се изгубили в този унисекс свят, а колко рядко се среща муза от плът и кръв в облика на истинска жена.

От Song of Style

Назад към 70-те



Снегът навън не би могъл да ни спре да се обърнем за подбора на аутфит от култовите хипи години. Високата талия, широки панталони и дълги ръкави придават онази волност на духа, която няма как да бъде постигната без този шик. Добавете пуснати разпилени коси и удобния клъч и сте избрали съвършената визия за позитивния ден.

Ухание на божури



За естетиката на всеки дом е нужна атмосферата на цветята. И когато навън още е мрачно, нека подберем едно букетче за повече красота. Любимите на божури и лалета могат да изпълнят деня ти така, че усмивката да не слиза от лицето ти. Само си помисли за уханието и сиянието, което се излъчва от тях.

Cupcakes and Cashmere
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.