Следва

Как да "фиксираме" дрехите, за да не се мачкат

Б като Библия, Б като Блог

Като шеф на американския и най-силен Vogue, Ана Уинтър никога няма да експериментира върху себе си

All fashion преди 12 години


Удобство или ефект?


Тази обувка от пролетната колекция на Simon Rocha ни впечатли с приумицата да е от гумен материал и връзки в същия тон.

Ние се колебаем дали няма да попречи на бодрата походка или напротив – само ще допринесе за самочувствието на една оригинална дама с вкус към различното?

От mariankihogo.com


Майсторството на шарките
Смесването на различни десени е било истинско изкуство за нас и това красиво съчетание на животински принт и пепит ни очарова неимоверно. Златната гривна във формата на змия още повече допринася за цялостния френски шик на младата дама.

Радваме се, че е уцелила мярката в шарките и в същото време има доза експеримент в ежедневната визия. Може би това е един нов, смел вариант за стил „Джаки Кенеди”.

От karlascloset.blogspot.com

Колан за чудо и приказТози колан с красиви етно елементи грабна вниманието ни, защото може да бъде единствен акцент на една семпла визия, на топла сива жилетка или дори малка черна рокля. Веднага приковава погледа към талията, а коя от нас не иска да й правят комплименти за тънката снага?

Просто трябва да оставим този аксесоар да говори сам за себе си и да не го затормозяваме с големи бижута или излишни цветове.

От champagneandmarshmallows.com

Със собствен почеркХаресахме стилния аутфит на този страхотен мъж и нестандартното решение с половин яка. Силно се надяваме пухкавата кожа да не е от някое животинче, но тези съмнения не ни пречат да заобичаме стила му.

Дънкова риза над ситно каре и ръкавици без пръсти са малките детайли, които образуват ефекта „Уау!” при вида му. Можем само да изпратим призив към българските мъже да следват усещанията си при подбора на дрехи, защото знаем, че във всеки мъж е заложена естетиката.

От TheSartorialist

Снежно бялоХареса ни бялата феерия на тези нежни материи и усещането от тях – като фин падащ сняг. Дали ще е дантела или плисирана копринена рокля – няма нищо по-галещо сетивата от тях. Романтика и съвършенство, на които и зимата може да завиди.

А и защо да не се осмелиш под дългото вълнено палто да облечеш една такава изящна материя – винаги може да развихриш въображението си и да учудиш околните с приятна комбинация в снега навън.

Възможностите на ружаКато шеф на американския и най-силен Vogue, Ана Уинтър никога няма да експериментира върху себе си - традиционалист и в прическата, и в обувките, и в роклите си, госпожа Уинтър не рискува с грешни и необмислени ходове, но хрумката й да акцентира върху ружа, въпреки своите пълни 60 години, е чудесна и смятаме да я използваме в грима.

Прасковен, точно върху скулите, с леко почти безцветно червило.

От Carolines Mode
 

More All fashion