Следва

Гледай на живо: TWINGO TREND FASHION SHOW

Най-готините ботуши на звездите от кинофестивала Сънданс 2012

Първият уикенд на Sundance Film Festival 2012, фестивалът за независимо кино, приключи успешно, въпреки лошото...

All fashion преди 12 години

Първият уикенд на Sundance Film Festival 2012, фестивалът за независимо кино, приключи успешно, въпреки лошото време в щата Юта, което изненада повечето от звездите.

Свикнали да ги виждаме в сексапилни рокли висша мода и високи обувки, този път знаменитостите пристигнаха в ски курорта Park City топло облечени и с много удобни обувки. За нас това се оказа страхотна възможност да уловим звездните тенденции за сезона, а и това събитие е наистина единственото, на което традиционният блясък и официалните рокли почти липсват.

По червения килим минаваха холивудски знаменитости, обути в прекрасни ботуши, със сигурност най-топлите, които имаха в куфарите си. Което ни подсказа какво задължително ще си купим от намаленията тази зима за ски почивката през февруари.

Избрахме няколко най-страхотните ботуши върху краката на звездите на Сънданс.

Фестивалът Sundance 2012 ще продължи до 29 януари с прожекции на пълнометражни игрални и документални филми, както и късометражни, а негови гости в момента са едни от най-големите световни звезди: Брус Уилис, Шон Пен, Катрин Зита-Джоунс, Кирстен Дънст, Сюзън Сарандън, Робърт Дениро, Лив Тайлър.

Виж официалния сайт на фестивала тук>>Sundance Film Festival 2012.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.