Следва

Дизайн за вдъхновение

Weekend to-do list: Няколко идеи за освежаване на любимите зимни дрехи

Колко прекрасно е, че навън снегът трупа, а ти вече имаш планове за уикенда. Готова си за своето ски-приключение...

All About Life преди 12 години

Колко прекрасно е, че навън снегът трупа, а ти вече имаш планове за уикенда. Готова си за своето ски-приключение, а условията навън са прекрасни за това снежно преживяване. Вече предвкусваш удоволствието от стремителното порене през преспите. Най-важно обаче е да го направиш със стил.

Стягаш куфарите с любимия ски екип и си блъскаш главата как да го съхраниш в това влажно време. Какво е необходимо за перфектния вид на използваната толкова пъти екипировка?

Нужно е едно освежаване в химическото чистене , където професионално да положат непромокаем слой за повече издръжливост при сняг или влажно време като днешното. На момента ти хрумва, че може да занесеш и красивото си вълнено палто, и коженото яке, за да избегнеш грозните петна по тях от пухкавите снежинки.

Как не си се сетила досега?

Един детайл, а спестява толкова грижи по външния вид. Все пак, забавлението винаги трябва да е съпроводено с безупречен вид и ласкаеш себе си, че притежаваш такъв във всички атмосферни условия.

Какво е непромукаемост?

Непромокаемостта е тънък слой, който се поставя на дрехата, за да повиши издръжливостта и на лек дъжд и сняг.
Дъждобрани, якета, палта и ски екипите се третират по специален начин, тъй като имат «първоначален коефициент на непромокаемост». Важно: този първоначален коефициент намалява с носенето на дрехата и почистването й.

Защо да изберем непромокаемост?
Тази услуга е допълнение към почистването, което позволява да се възвърне първоначалният коефициент на непромокаемост на дрехата.
Внимание! Непромокаемостта не е ефективна при проливен дъжд.

Третирането не позволява появяването на ореоли от намокряне с вода и защитава нишки от сплъстяване.

Непромокаемостта защитава вашата дреха от петна.

 

More from View Sofia

Как да "фиксираме" дрехите, за да не се мачкат

All fashion преди 12 години

Когато пътувате през уикендите или пък често ви изпращат на командировка винаги ви се е искало да изглеждате в перфектен вид по пътя. Без гладене и досадна грижа за всеки детайл. На път най-важно е удобството на дрехите, но дали пък не можем да съчетаем удобството с красотата? 

Как да поддържаме завивките си топли и чисти

All About Life преди 12 години

Дори и да са пухкави и приятни на допир, вълнените одеала все по-малко се използват. Постепенно те са изместени от синтетични завивки, които комбинират лекота, мекота и комфорт и отговарят много повече на потребителските нужди.  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.