Следва

27 януари. петък

Седмичен хороскоп - 30 януари - 5 февруари

Умението да се приспособяваш към заобикалящите те обстоятелства сега може да ти изиграе жестока шега. Може...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Умението да се приспособяваш към заобикалящите те обстоятелства сега може да ти изиграе жестока шега. Може да бъдеш използван, манипулиран, да жонглират с действията ти, може да станеш марионетка в чужди ръце. Опитай се да разпознаеш недобронамерения, който се крие зад гърба ти и си направи съответните изводи. Бъди внимателен и предпазлив.

В понеделник има вероятност да срещнеш човек, който да те заинтригува. Не бързай да се отказваш от щастието. Помисли за имиджа си - в частност облеклото. Това ще направи добро впечатление на любимия човек в събота.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

На работното си място сега, трябва да бъдеш по-тих от водата и по-кротък от тревата. Всички промени, които ще се случат сега или след месец, трябва да те докоснат само по допирателната, но най-добре в чужди работи не се бъркай и не давай никакви съвети. В личен план – силно желание да бъдеш обичан и в това няма нищо учудващо. Желанието да привлечеш внимание ще се изпълни, но може би не точно така, както ти се иска. Вторник - един щастлив ден за срещи и романтични вечери.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Превъзходно ще преминат всички пътувания или премествания целта, на които е почивка. Сега те очакват успехи в работата, но най-голям успех ще постигнеш, работейки у дома или отдавайки се на философски размисъл за бъдещи планове.

Старай се да не се забъркваш в авантюри, без значение колко романтични изглеждат. Ако реагираш язвително на лек флирт - може да си създадеш проблеми в близко бъдеще. Най-успешен ден за запознанства - събота.

РАК 22.06 – 23.07

Като цяло положението е плачевно. Прекрасно ще разбираш това, което ти липсва, но за да го постигнеш няма да имаш нито финансови възможности, нито енергия, нито време.

Не се забърквай с обекта на твоята страст. Колкото и тъжно да ти звучи, налага се да избираш. Довери се на интуицията си, тя няма да те подведе. В четвъртък е вероятна романтична среща.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако е настъпило време за раздяла, постарай се да приемеш ситуацията с достойнство. Не прибързвай с категорични решения, позволи на времето безпрепятствено да постави всичко по местата. Ако се появят претенции и несъгласия, прояви гъвкавост и хитрост и пренеси всички конфликти на друго място, ако не можеш да ги избегнеш напълно. Желание да изясниш отношенията може да се появи към края на седмицата.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Седмица на битки в полето на задължения, чувство на дълг и права. Ревностно ще защитаваш интересите на морала и общественото мнение. По време на работа може да имаш малки неприятности, може би, ще бъдат няколко - и те ще дойдат от страна на противоположния пол и може да те извадят от състоянието на комфорт и равновесие.

В личен план притежаваш удивителна притегателна сила. Може да възникне любовен триъгълник и дори многоъгълник, но без значение колко е сложна конфигурацията, няма да се окажеш в ролята на излишния трети.

Петък - един добър ден за срещи и вечери.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Твоята душа ще се измъчва от вътрешни противоречия: дали постъпваш правилно, имаш ли право да постъпваш така и да поправяш околните?
За теб събитията от тази седмица може да отворят нови хоризонти и възможности за действие, така че се отнеси с внимание и бъди готов.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11


Седмица на душевен комфорт, миролюбиво настроение и отстъпки. Отстъпвайки в нещо малко, жертвайки себе си, своите амбиции и желания, печелиш повече – издигаш се и ставаш по-чист. В този момент е опасно да се разболяваш - значи, заболяването ти се дава като наказание за минали постъпки, когато не си се опитвал да се успокоиш.

Тази седмица в личен план, не е препоръчително да налагаш възгледите си. Любимият човек ще се засегне сериозно. Самотните представители на този знак трябва да звънят по-често на приятелите си и да излизат. Но събота е по-добре да прекарат в уединение.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Тази седмица не предразполага към хармонични отношения в любовта. Възможни са спорове и разправии заради дреболии, неразбиране, отчуждение. Опитай се да намалиш тези неприятни моменти до минимум - по-добре да се потопиш в работа, отколкото с действията си да разпалваш огъня на войната.
За самотните представители на знака, всичко ще благоприятства внезапна страст, случайна среща на автобусна спирка, запознанство, ако не завинаги, то поне за пет минути, които ще ти се сторят цяла вечност!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

"Ако искаш да живееш комфортно – научи се да работиш добре!" Тази седмица ще ти даде благоприятни условия за работа и за създаване на нещо със собствени ръце, и прилична цена за твоя талант. Ще срещаш пречки относно желания за чувствени наслади.

Твоята щедрост и доброта ще се окажат отрицателни черти на характера. Настоявай на своето и повече взимай, отколкото давай - това не е толкова благородно, но е по-подходящо за настроението ти сега.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Ярка, наситена със събития седмица, целта, на която може да стане увеличаване на собствените ти приходи. Но за пари и материално богатство ще се наложи да се бориш в една доста конкурентна среда. Това е седмицата на придобивки - но с цената на упорит труд, постоянство и настойчивост. Който търси - винаги намира: Възможно е намиране на изгубени неща, завръщане на забравени планове, реализиране на стари възможности по нов начин.

РИБИ 20.02 – 20.03

Много драматично време в живота на твоя знак, когато ще се задъхваш в буквалния смисъл от обема на извършената работа – никой не те разбира, не усещаш подкрепа, а плановете ти не се реализират. Най-доброто, което може да направиш сега е да се превърнеш в "невидим". Пази се от интриги по време на работа - в този период е по-добре сам да замислиш някоя клюка, вместо да влезеш в коварните замисли на колегите си.

Шарлот Рамплинг, британската актриса, бивша съпруга на музиканта Жан-Мишел Жар, известна с нестандартните си роли в европейски кинопродукции, сред които "Нощният портиер" на италианската режисьорка Лилиана Кавани от 74-та, в който има силни елемнти от садо-мазохизма, е родена на 5 февруари, 1946 година.
 

More from View Sofia

More Astro