Следва

Какво ще Му подаря, ако тайната ми идея е да Го разкарам

Еволюцията на шейната

Не му е никак лесно на този дядо Коледа. Толкова много добри деца по планетата, а толкова малко време за...

Fashion преди 16 години
Не му е никак лесно на този дядо Коледа. Толкова много добри деца по планетата, а толкова малко време за транспорт на подаръците... Добре, че има кой да помисли и за него в този труден момент!

Преди броени дни японската компания пусна на световния пазар новия спортен вариант на Mitsubishi<@SITE_URLstrong> десета еволюция - Lancer Evolution X.

На пръв поглед изплува зашеметяващият екстериорен дизайн на Lancer Evolution X<@SITE_URLstrong> - носът с обратен наклон му придава артистичен вид на граблива птица, а трапецовидната решетка внушава класа, но се оказва, че и този на вътрешността е технологично иновативен.

От коша са извадени акумулатора и казанчето за течността на чистачките, и са преместени в багажника.

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Центърът на тежестта се премества по-долу и като цяло автомобилът става значително по-лек и следователно пъргав, едновременно с това - стабилен.

Степента на сигурност на пътниците също се покачва – корпусъ на купето е по-твърд с 40% на усукване и с 60% на огъване, отколкото на стария модел от серията Lancer Evo IX<@SITE_URLstrong>.

Запазено е обаче неговото доказано окачване МакФерсън с леки промени, гарантиращи още по-висока надеждност.

Лъскавата „шейна” може да лети с мощността на 280 конски (еленски) сили, докато Дядо Коледа превключва с двоен съединител Twin Clutch SST<@SITE_URLstrong>, между ръчен и автоматичен режим в три различни нива за бързина – нормална, Спорт и Супер Спорт.

Петстепенната механична предавателна кутия е със скъсена първа предавка и удължена пета.

В Япония Lancer Evo Х<@SITE_URLstrong> може да се купи със 7-инчов екран с течни кристали, 30-гигабайтов твърд диск за вкарване на външни записи и аудиосистема Rockford Fosgate с девет говорителя.

Елените вече могат да си отдъхнат на задната седалка с питие и даже да си направят коледна дискотека...

More from View Sofia

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.