Следва

Ти би ли? Елегантен, но непрактичен бански от Жан-Пол Готие за La Perla

Back to the Future: Balmain pre-fall 2012

Мъжки прави линии и удобство в силуетите изпъкват в колекцията на Balmain за следващата есен...

All fashion преди 12 години

Мъжки прави линии и удобство в силуетите изпъкват в колекцията на Balmain за следващата есен. Овърсайз сака с подчертани рамене и сатенени панталони тип „пижама” забелязваме сред моделите, но най-много ни впечатляват мини-роклите с дълги ръкави и подчертан сексапил. Не са пропуснати и дънките, но те сякаш остават на по-заден план, засенчени от великолепните бродерии по сака, ръкави, рокли и панталони.

Усещаме милитъри звучене от златните копчета в горната част на тоалетите, които напомнят униформа и кореспондират със златистите елементи по ръкавите около китката. Специфичното зелено е лайт-мотив в колекцията, но виждаме и цветни шарки в лилави нюанси при костюма, както и в тесни рокли, които крещят с изискана привлекателност.

Мъжки пропорции има и при блейзърите, и при неглижираните панталони, а ние виждаме толкова много чар в умението да се прикрива изначалната женственост. Високият ток под един широк панталон прави крака безкраен, а смарагдовото зелено придава тайнственост на изкусителка.

Ние сме сигурни, че дизайнерската идея е била умело да подчертава хамелеонът във всяка жена. Приятното преливане от секси мини рокли към развлечени панталони обхващат целия диапазон на дамските настроения – от фаталната към неглижираната визия има само една крачка, а Balmain знаят как да я поднесат. Нека за следвашата есен вземем пример от тях и добавим щипка шик в съчетаването на мъжки силует върху женските ни форми. Какво по-тренди от това?

Виж още от Pre-Fall 2012>>

More All fashion