Следва

Картофени палачинки

8 февруари, сряда

Сряда е чудесен ден за малко удоволствия. Шоколад, коктейл и кожена рокля са разкошът, който си позволяваме в...

All About Life преди 12 години

Сряда е чудесен ден за малко удоволствия. Шоколад, коктейл и кожена рокля са разкошът, който си позволяваме в средата на седмицата.

Произведението на Нарцисо Родригез е скроено така, че да те прави слаба и елегантна, а дължината позволява и нисък и висок ботуш. Отгоре винаги можеш да сложиш палто от камилска вълна, което да те пренесе от вкъщи до колата, после в офиса, а накрая в любим бар, сваляйки го нежно и секси от разголените ръце.

Есен-зима 2011/12

Календар на стила: Февруари

Виж 1 февруари, сряда
Виж 2 февруари, четвъртък
Виж 3 февруари, петък
Виж 6 февруари, понеделник
Виж 7 февруари, вторник
 

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 9 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.