Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 13 - 19 февруари

Дизайн за вдъхновение. Бетон и светлина в един красив уютен дом

Estudio Guto Requena са дизайнерите на този изключителен апартамент в Сао Пауло вдъхновен почти изцяло от градската култура...

 

All About Life преди 12 години

Estudio Guto Requena са дизайнерите на този изключителен апартамент в Сао Пауло, вдъхновен почти изцяло от градската култура.

Най-голямата любов на ърбан културата завинаги ще си остане бетонът. Класически, солиден и не чак толкова непрактичен, с годините той дори става все по-функционален и приемлив в различните си разновидности.

Сиви бетонни стени, спираловидни стълби, бели плочки на тавана на кухнята, ярко жълта маса за хранене, флуоресцентни зиг-заг лампи, винтидж аксесоари, дървени ламперии, разчупено осветление, умело съчетание на старо и ултра модерно, гумени розови патета и в края на този свят - душ и скрита баня.

Този апартамент прелива от уникалните хрумки и идеи на авторите му, които смело са използвали чувството си за хумор, за да акцентират върху повечето елементи.

Вдъхновени силно от работата на дизайнерите, ти показваме всички любими наши места в този удивителен дом на осъществени идеи. Ето ги и тях:


 


 





 


 

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 2 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.