Следва

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден трети

Директно от Лондон: Пълната колекция на ACNE есен-зима 2012/13

За Acne обаче, чиито фенове сме без да го крием, е направо задължително да пишем. Причините са много, но ...

All fashion преди 12 години

Някои колекции, представени на модните седмици, заслужават вниманието на цялата модна гилдия, и точно те ще бъдат разгледани в най-големи подробности от нашите репортери в Лондон.

След вчерашния неделен ден, който показа на какво са способни британските дизайнери с пълна програма от имена, за които всеки ден пишем и говорим, вече сме абсолютно обсебени и изцяло погълнати от атмосферата на любимата ни модна столица. А е така, защото само тук контрастът класически шик и луди смели комбинации е нещо нормално, дори е необходимост за имиджа на седмицата.

Така например, докато звездни гости аплодират брит класата в шоуто на Mulberry, един час по-късно целия моден свят обсъждаше психеделичните модели на Louise Gray (за тях ще ти разкажем в следващ материал).

За Acne обаче, чиито фенове сме без да го крием, е направо задължително да пишем. Причините са много, но най-важната е, че шведският лейбъл прави страхотни колекции, които всеки път изненадват с нови конструкции и силуети.

Обемните и балонести пропорции са отново инспирацията на Джони Йохансон, криейтив директорът на Acne, за есен-зима 20112/13. Виждаме прекрасни, ама наистина прекрасни широки и почти архитектурно очертани панталони, къси якета с реглан ръкави във формата на футболни топки, манта от лачена кожа, уникално красиви прави поли с цепки в средата, изобщо всичко, което нашата фантазията ни не може да роди.

Цветовете преминават през цялата палитра - от цвят вишна до кафяво, през пастелната красота и изстудяващата мента, която лейбълът използва винаги, до ярките неонови цветове като жълто, зелено, оранжево...

В детайли се наблюдават прекрасни панталони от кожа с ластичен колан на талията, коланите като цяло присъстват масово в колекцията, двуцветни обувки от велур на платформа, както и великолепни клъчове, вероятно всичко на достойни за Acne цени. 

Ние все още не откъсваме очи от тези 35 модела, предполагаме и ти?

Пълния обзро на неделния ден, очаквай малко по-късно в 2.00 на обяд, от репортетите на ViewSofia.

Отразяването на London Fashion Week от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на:




 
Още новини от седмицата на модата в Лондон:

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден първи

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден втори


Стела Макартни - чудесна на партито за ревюто си по време на седмицата на модата в Лондон


Директно от Лондон: Пълната колекция на Mulberry есен-зима 2012/13
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.