Следва

Безкрайните възможности на ризата с palmer//harding есен-зима 2012/13

We love: Mоделите на белгиеца Niels Peeraer на седмицата на модата в Лондон

Модният институт Фландърс в Лондон избра пет дизайнера, които да представят своите творения на седмицата на модата в британската столица.

All fashion преди 12 години

Модният институт Фландърс в Лондон избра пет дизайнера, които да представят своите творения на седмицата на модата в британската столица. Някои от тях са по-утвърдени, други са начинаещи в модното поле, но всички те се отличават с индивидуална и автентична естетика.
Не се и съмняваме. Все пак, белгийската мода никога не се е отличавала с униформеност или конвенционалност.

Радваме се, че младите творци Sofie Claes, Niels Peeraer и Cédric Jacquemyn са спечелили опеката на лондонските модни организатори и едно обещаващо поле за изява.

Най-много обаче ни впечатлиха хрумките на белгиеца Niels Peeraer, който за своята есенно-зимна колекция за 2012/2013 е вдъхновен от символизма на традиционните японски прически.

Аксесоарите му са направени от кравешка кожа с метални елементи.



Хареса ни баланса, който постига между грубите материали и лекотата на дизайна. Самият той признава, че винаги добавя нещо "сладурско" в кожените си творения, което не бива да се бърка с детинско или пък наивно.
Според него невинното щастие трябва да е основна част от ежедневния ни живот, а ние сме напълно съгласни и кимаме енергично в отговор.
Определено Лондон има нужда от малко нестандартно белгийско мислене, а Нийлс е прекрасен пример за младата живост на модата, която нахлува в британската столица.


Отразяването на London Fashion Week от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на:




 
Още новини от седмицата на модата в Лондон:

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден първи

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден втори


Стела Макартни - чудесна на партито за ревюто си по време на седмицата на модата в Лондон

 
Директно от Лондон: Пълната колекция на Acne есен-зима 2012/13

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден трети


Директно от Лондон: Пълната колекция на Burberry Prorsum – есен-зима 2012/2013. Хармония в контраст
 
Червеното червило печели точки в Лондон. Пикси Гелдоф, House of Holland, PPQ и Джонатан Сандърс му отдават заслужена почит

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/2013. Ден четвърти

 

More All fashion