Следва

Ти би ли? Цялата в червено, макар и в един нюанс!?

Безкрайните възможности на ризата с palmer//harding есен-зима 2012/13

Леви Палмър и Матю Хардинг обединяват сили за този лейбъл, посветен изцяло на ризите.

All fashion преди 12 години

След голямата фиеста в Лондон, сме вече в Милано, за да отразим модната седмица в града на красивите мъже и страстните любови. Но преди да разкажем подробно какво се случи на първия ден, вчера, в италианската модна столица, ще обърнем внимание на акцентите в Лондон.

Очаквай от нас днес и утре пълен обзор на всички гости и интересни случки извън лъскавия подиум в британската столица, както срещи с дизайнери малко известни у нас и в чужбина, но обещаващо успешни в бъдеще.

Като например майсторите на ризите palmer//harding.

Леви Палмър и Матю Хардинг обединяват сили за този лейбъл, посветен изцяло на ризите. А ние обичаме ризите. Тази гениална дреха може да прави чудесни неща, може да се превърне в рокля, може да се превърне в пола, може да бъде и пижамата, докато правим кафе на любимия човек в събота сутрин. Тя може всичко.

С опит в мъжкото и дамското облекло, Леви и Матю са се отдали на една непрекъсната мисия да посвещават ризата ту в единия, ту в другия гардероб. Играят си с пропорции, кройки и детайли, за да създадат своята собствена специфика.

Леви е от Тексас и учи дамска мода в Даласки колеж, а Матю е автентичен лондончанин, с интерес към мъжката мода, завършил прочутия Central Saint Martins, където се среща с творческата си половинка. След Далас Леви се мести в лондонския колеж заради грандиозната му слава. Така създават колаборация от Ин и Ян, много красива като резултат. Миналата година, когато е дебютът им, лейбълът им спечели спонсорската награда на Topshop за млади таланти.



Издебнахме ги на седмицата на модата в Лондон, и ги попитахме за акцентите на сезона есен-зима 2012:

Защо точно ризата?
palmer//harding: Защото искахме да създаваме изчистена мода. А ризата, според нас, е подценявана в много от дизайнерските колекции. Опитваме се да я изтласкаме извън визията й на основна дреха в гардероба и да я издигнем в дреха, която говори сама за себе си. Един от характерните ни черти е скрояване по сложен и иновационен модел, който се прилага на всяка риза.

За вдъхновението в колекцията есен-зима 2012, Леви и Матю споделят: "За този сезон се обръщаме към съвременните дървени скулптури, като материалите остават същите – само 100% швейцарски и египетски памук. Ние търсим материи, които да представят един семпъл, но забележим контраст в плътността, за да отговаря на вдъхновенията ни. Основните акценти през този сезон ще са туниките."

Виж последната колекция на лейбъла в галерията горе>>
Отразяването на London Fashion Week от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на:




 
Още новини от седмицата на модата в Лондон:

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден първи

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден втори


Стела Макартни - чудесна на партито за ревюто си по време на седмицата на модата в Лондон

 
Директно от Лондон: Пълната колекция на Acne есен-зима 2012/13

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден трети


Директно от Лондон: Пълната колекция на Burberry Prorsum – есен-зима 2012/2013. Хармония в контраст
 
Червеното червило печели точки в Лондон. Пикси Гелдоф, House of Holland, PPQ и Джонатан Сандърс му отдават заслужена почит

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/2013. Ден четвърти

McQ Alexander McQueen есен-зима 2012/2013. Готика сред есенни листа

Саманта Камерън и цялото модно войнство празнуват края на London Fashion Week на Даунинг Стрийт 10. Виж кои са поканените

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/2013. Царе на хаоса и принта в последния ден

Най-интересното от мъжката мода в последния ден от седмицата на модата в Лондон есен-зима 2012/13

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.