Следва

Саманта Камерън и цялото модно войнство празнуват края на London Fashion Week на Даунинг Стрийт 10. Виж кои са поканените

НОВO: Pirelli и Burton създадоха дизайнерска ски принадлежности

Черно и златно, блясък и технология, висококачествено изпълнение- това са характеристиките, които описват новия...

All fashion преди 12 години

Черно и златно, блясък и технология, висококачествено изпълнение- това са характеристиките, които описват новия сноуборд сет, създаден от съвместната работа на Пирели и Бъртън.

Пирели, гигантът създател на гуми, и Бъртън - световният лидер производител на сноуборд дъски обувки, бандажи и защитни очила, обединяват сили за създаването на топ продукти за всички любители на зимните спортове.

Колекцията от продукти съдържа ION обувки (подметка дизайн на Пирели), MISTERY сноуборд (най- леката дъска, създавана от Бъртън), DIODE бандажи.

Зимата не е това, което беше с колекцията на Pirelli и Burton. A тя пък ще бъде представена през януари в ISPO, Мюнхен.
 

 

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 3 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 6 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.